Archos lansează în România gama de tablete Access ARCHOS Access 70 și ARCHOS Access 101 sunt disponibile în rețeaua de magazine Carrefour și în mediul online (Cel.ro, Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro, Marketonline.ro)

București, 4 Decembrie 2017 – Archos își anunță oficial prezența în România prin lansarea a două modele de tablete din gama Access, ARCHOS Access 70 și ARCHOS Access 101, cu display de 7, respectiv 10.1 inchi. Cele două modele de tablete sunt disponibile în rețeaua de magazine Carrefour, dar și în magazinele online Cel.ro, Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro și Marketonline.ro.

Ambele tablete dispun de procesor Quad Core de 1.3 GHz și 1 GB memorie RAM, alături de GPU ARM Mali 400, ce poate decoda fișiere video de 1080p. Dispozitivele ARCHOS Access 70 și 101 sunt ideale pentru vizionarea filmelor sau navigarea pe internet în timpul deplasărilor, datorită ecranului cu diagonala de 7, respectiv 10.1 inchi și rezoluție 1024×600.

Tabletele din gama Access dispun, de asemenea, de tehnologie 3G care garantează viteze rapide de transmisie a datelor pentru orice acțiune ce necesită o conexiune la internet, indiferent de locul în care se află utilizatorul. Dispozitivele funcționează pe sistemul de operare Android 7.0 Nougat, pentru o experiența imbunătățită în utilizare și acces la peste 1,4 milioane de aplicații și jocuri, disponibile în Google Play Store.

În ceea ce privește realizarea fotografiilor, atât tableta ARCHOS Access 70, cât și modelul ARCHOS Access 101, dispun de o cameră principală de 2 megapixeli, pentru imortalizarea momentelor importante.

Modelul de 7 inchi are în dotare o cameră secundară VGA, iar cel de 10.1 inchi o cameră secundară de 0.3 megapixeli, permițând astfel comunicarea video cu persoanele aflate în orice locație. Tableta ARCHOS Access 70 vine cu un acumulator standard de 2500 mAh, pe când ARCHOS Access 101 dispune de o baterie Litiu-Ion cu o capacitate de 4700 mAh.

Cele două dispozitive sunt disponibile atât în rețeaua de magazine Carrefour, cât și online, pe Cel.ro, Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro, Marketonline.ro.

Producătorul francez Archos este prezent pe piața din România și cu o gamă largă de telefoane mobile dual-sim, printre care modelele Archos 50F Neon, 50F Helium, 50F Titanium, 55B Platinum, 55 Core și Archos 55 Diamond Selfie. Acestea se pot achiziționa din rețeaua Flanco sau de la partenerii Cel.ro, Evomag.ro, Ilexgsm.ro și PCGarage.ro.

Despre ARCHOS

ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *