Cum am risipit durerea din inima bunicii

flori2
M-a sunat bunica si am tresarit auzind-o plangand in hohote la telefon:
-A murit regale tineretii mele si nu vom mai putea sa spunem niciodata: “Regele amurit. Traiasca regele!”
A trebuit sa o ascult cu respect sa-mi spuna ca a murit o lume si ca s-a rupt o pagina din istoria acestui popor. Era devastata ca nu poate sa se duca sa depuna flori, ca nu sunt cu ea sa-mi povesteasca tot ce a trait ea. M-a intristat si m-am gandit cum sa-i fac pierderea mai suportabila. Sa-i trimit flori albe care sa o inveseleasca si sa o asigur ca am trimis flori din partea ei in fata Palatului Regal.
Flori la domiciliu Bucuresti era solutie fiindca au cele mai frumoase buchete, facute din flori proaspete, selectate pe culori, denumiri, ocazii si sentimente. O simfonie de forme, culori si parfumuri. De cand ma stiu bunica m-a initiat in sinceritate, acea sinceritate pura ca florile albe, nu cea brutala, menita sa raneasca tot ceea ce-i iese in cale.
Tocmai de aceea buchetul Sinceritate i se potriveste perfect. De-ati sti cat de fericita sunt ca traieste si ca-i pot trimite un buchet cu un mesaj acasa. Vreau sa-i multumesc pentru sinceritate, iubire si sensibilitate!
flori7
Trandafiri lisianthus lalele frezii se completeaza estetic si olfactiv. Florile acestea vor usca lacrimile bunicutei pentru trecutul acestui popor si istoria sa zbuciumata.
“A murit un mare om de stat, repet tocmai ceea ce mi-a spus bunica si sunt recunoascatoare ca Flori Bucuresti va duce in locul meu florile ca omagiu pentru cel care a fost Regele Mihai. As fi dorit sa fiu acolo, sa vad convoiul funerar si multimea deznadajduita ca a pierdut ultima speranta, dar sunt prea prinsa, prea ocupata cu ceea ce fac. Daca m-as fi dus la Bucuresti, as fi dus-o la fata locului pe bunicuta cu taxiul sa vada, sa auda sa-si poata lua ramas bun!
As putea sa-i trimit si un cos mai colorat bunicutei sa o inveselesc, destul poarta doliu regal in inima!
Cosul Reverie intensa este realizat din trandafiri, gerbera, alstroemeria, hypericum, rosii, roz, galbene si portocalii, culori care sa readuca speranta in suflet.

Bunica nu s-ar linisti, daca nu as avea poza martor cu ce am trimis din partea noastra in fata Palatului Regal ca omagiu. Poate ca are dreptate fiindca nu ne vom mai intalni niciodata cu acest eveniment istoric, oricat ar fi de dramatic! Caut la funerare. Ceva micut, delicat care sa dovedeasca respect profund. Un buchet pe care l-as fi oferit cu cinste Maiestaii Sale la aniversare, daca as fi avut prilejul.
Tot cautand la categoria funerare gasesc buchetul din crini albi, numit “Un nou inceput”, fiindca moartea nu este altceva decat un alt inceput. Asa trebuie sa stie bunica sa nu mai planga si sa nu se mai teama!
La rascrucea dintre viata si moarte, suferintele dispar, durerile fizice si sufletesti sunt sterse si ramane speranta unei vieti mai bune si vesnice.
flori9
Crinii albi si parfumati sa fie mesagerii mei si ai bunicii, iar “Nepasarea, paralizia sufletului”, dupa cum spunea Cehov sa fie un principiu strain celor din familia mea.
Plasarea comenzilor a fost mai mult decat usoara. In 10 minute ambele buchete fusesera comandate, iar peste doua zile florile au fost livrate acolo unde era nevoie, cu mesaje diferite: bunicutei aflate inca in viata ii transmiteau toata iubirea mea, regelui respectul meu.
La cerere am primit si pozele prin e-mail si am fost informata pas cu pas despre stadiul comenzii.
Flori Bucuresti iti este alaturi si la bucurie si la necaz si duce florile acolo unde tu nu poti ajunge!
Multumesc, Flori Bucuresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>