Cum sa NU va lasati pacaliti de promotii anuntate de magazine!

Black Friday sau alte campanii de reduceri anuntate cu ocazia unor sarbatori pot aduce, intr-adevar, avantaje la pretul unor produse si chiar servicii. Insa multi cumparatori de  produse la promotii au descoperit ulterior ca nu au facut o afacere buna cumparand ceva la reducere.

Urmariti pretul unui produs cu cel putin o luna inainte!

Produsele electronice sunt cele mai cautate in campaniile de promotii, mai ales ca o reducere de pret de 10-20% este importanta la o valoare care depaseste 1000 lei. O comparare de pret la mai multi furnizori este de folos daca se va face cu cateva zile sau saptamani inainte de campania de promotie, luandu-se in calcul si firme din localitatea de resedinta.

Comparati preturile inainte sa efectuati comanda online!

Pe langa marile magazine online care isi promoveaza intens promotiile pe toate mediile, luati in considerare si alte site-uri specializate, unde pretul afisat poate fi mai mare, insa puteti gasi un program de fidelitate sau conditii de transport mai avantajoase. In perioada sarbatorilor de iarna, va puteti trezi fara cadouri daca acestea trebuie sa ajunga cu un serviciu de curierat, iar clasica posta poate fi mai eficienta si mai ieftina daca site-ul ofera aceasta varianta de expeditie.

 

Daca urmariti sa cumparati, de exemplu, o imprimanta cu pret bun, sfatul unui specialist dintr-o firma specializata va poate ajuta sa economisiti la achizitia aparatului, insa si la utilizarea acestuia. Daca imprimanta este ieftina, luati in considerare ca aveti nevoie de cartuse pentru imprimanta, iar mai degraba la consumabile pot fi socotite avantajele unei imprimante fata de alta.

Cautati produsul dorit in localitatea voastra inainte sa-l luati de pe internet la promotie!

Pentru produsele cu pret de cateva zeci sau sute de lei, chiar daca o promotie arata un pret avantajos, taxele de expeditie pot aduce costul la nivel comparativ cu al unui produs pe care il puteti gasi intr-un magazin apropiat de casa. Supermarketurile si magazinele din localitatea voastra nu vor rata perioada sarbatorilor pentru a face reduceri de pret tentante, astfel incat este posibil sa gasiti aproape produsul cautat la un pret avantajos, fara a mai plati taxe de expeditie si fara zile si chiar saptamani de asteptare.

Inainte sa comandati de pe internet, verificati costurile si conditiile de expeditie!

Unele magazinele online practica scutirea de taxe pentru expeditia comenzilor, insa, atentie!, acestea pot fi valabile pentru comenzi care depasesc o anumita valoare. Cautati un site care ofera mai multe alternative de transport si chiar ridicarea de la sediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>