AltGrad lanseaza noul website dedicat piese auto FORD – Catalog.Altgradauto.ro

Noul website dedicat piese auto Ford | Catalog.Altgradauto.ro


Piese auto Ford – Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

 Bazandu-se pe o zicala a lui Henry Ford :”O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.”, AltGrad Auto lanseaza noul website dedicat Pieselor auto Ford,Catalog.AltgradAuto.ro . Acest site aduce functii noi pentru cautarea pieselor Ford, are un design nou mai simplu si mai modern dar si o interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford. Site-ul promoveaza numai piese originale Ford unde produsele sunt listate manual cu ajutorul programului de cautare Ford Microcat, Ecat. Site-ul contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate, precum DP spare Parts For Ford, cu provenienta din Turcia. Dintre noile functii putem enumera o selectare mai facila a masinii indiferent ca este forva despre Fiesta, Focus, Mondeo, Transit, Ranger, Noul Ecosport, Noua Kuga, Mustang, Connect, Noua Fiesta 2018, Custom, Ka Plus.

Putem regasi pe site 16 categorii principale de piese auto Ford, avand la dispozitie accesorii dedicate pentru fiecare model in parte, modelele disponibile pentru piese fiind gasite aici.

Acces la baza de date cu piese originale Ford, filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

Numeroase aspecte au fost realizate astfel incat site-ul sa fie mai usor de utilizat, de la modul de cautare la posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login si de la posibilitatea de a realiza plata online in rate fara dobanda pana la oferirea discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult. Confirmarea comenziilor si a expeditiiei se face prin sms automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>