Trusa de geometrie va ajuta copilul sa iubeasca si sa inteleaga matematica !

.
.

Trusa de geometrie se potriveste rapid si usor pentru a realiza o gama larga de forme si modele, incurajand in acelasi timp dezvoltarea problemelor; strategii; perseverenta si gandirea logica. O inovatie fantastica, care le permite copiilor sa exploreze lumi de forma si spatiu intr-un singur exercitiu. Trusa de geometrie combina distractia de constructie cu lectiile de matematica.

Produsul detine culorile primare de culoare rosie, portocaliu, verde si albastru. Piesele se vor alatura foarte usor in concordanta cu culorile. Copiii se vor juca ore intregi, experimentand cu diferite forme, construind diverse modele si constructii.

Fabricata din material rezistent, trusa de geometrie este atemporala si va fi folosita de generatii de copii – este un produs excelent pentru produse de valoare, precum si un plus de distractie, informativ si extrem de dependent in clasa!

Prin imbinarea structurilor si modelelor simple, copiii vor fi absorbiti foarte usor in posibilitatile nesfarsite si vor lucra impreuna in timp ce se distreaza. Piesele se potrivesc usor iar modelele sunt de la simple la complexe.

Ofera ore de joc educational

Sigur si usor de utilizat

Aceasta inventie stralucitoare si plina de culoare din cadrul trusei de geometrie va provoca mintile creative ale copiilor.

Produsul este potrivit pentru utilizare in exterior sau in interior – este extrem de durabil, dar si usor. Fiecare piesa permite copiilor sa construiasca cu usurinta modele cu adevarat mari.

Aceste seturi de constructie ajuta copiii sa inteleaga gradul de constientizare spatiala de la o varsta frageda, in timp ce distreaza foarte mult. Produsul incurajeaza copiii sa realizeze si sa recunoasca doua si trei forme dimensionale. Formele sunt concepute astfel incat sa fie usor pentru manipularea mainilor mici.

Produsul este puternic texturat pe o parte pentru a ajuta utilizatorii sa recunoasca diferite forme.

Trusa de geometrie reprezinta:

Introducere perfecta in formele 2 si 3D

Ideal pentru utilizarea in interior si in exterior

Textura puternica pe o parte pentru integrarea senzoriala.

Piesele trusei de geometrie se potrivesc usor si raman împreuna. Trusa de geometrie este fabricata din plastic foarte durabil si este conceputa pentru a permite construirea usoara a zeci de modele interesante.

Trusa de geometrie poate fi utilizat cu usurinta de copiii cu varsta peste 3 ani. Folosind numai forme de baza ca baza ale geometriei, trusa de geometrie este uimitor de versatila si permite construirea de modele simple sau complexe.

Aceste forme pentru a adauga versatilitatea si valoare acestui produs nou, inovativ, menit sa usureze viata elevilor in domeniul matematicii! Trusa de geometrie va va ajuta copilul sa iubeasca si sa inteleaga matematica ! Asadar, alegeti trusa de geometrie pentru o experienta unica fi foarte folositoare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>