Zi de zi imi port cu placere ceasul de mana

Inainte sa ajung la facultate nu purtam deloc propriul ceas de mana deoarece credeam ca este inutil, acum mi-am dat seama ce inseamna sa fii elegant in orice situatie si deaceea m-am decis sa imi cumpar un nou ceas de mana pentru a fi in pas cu moda. Primul meu pas in cautarea unui nou ceas a fost sa intru pe internet si sa caut cele mai de incredere site-uri online ce comercializeaza ceasuri de mana, dintre toate cele gasite doar unul mi-a placut si anume Ceasmania.ro.

ceas-barbatesc-trussardi-t-genus-r2473613001

Doar pe Ceasmania.ro  am avut la dispozitie o gama larga de ceasuri de mana si anume am avut de ales din categoria ceasuri barbatesti cu peste 1000 de modele de ceasuri de mana ce m-au surprins in mod placut, preturi acesibile tinand cont de brand-ul si de calitatea acestora, multe exemplare apartind unui singur brand cu diferite culori, curele si functii. Tot pe Ceasmania am mai observat si categoria de ceasuri dama ce contine peste 1500 de modele de ceasuri de mana pentru doamne si domnisoare si atunci m-am gandit sa mai achizitionez si iubitei mele un ceas de mana pentru a fi impreuna in pas cu moda, m-am documentat si pana la urma m-am hotarat sa ii cumpar un ceas de la Guess, care i-a placut foarte mult.

ceas-unisex-harper-brooks-stal-rose-gold-hb-staal-rgold-00478954

Eu pana la urma m-am decis sa achizitionez un ceas de mana de la brand-ul Gucci si anume modelul Gucci G Timeless cu, acesta fiind facut in totalitate din otel inoxidabil la un pret destul de avantajos. O surpriza placut a mai fost pe de o parte ca ceasul arata fix ca in poza, fara nici o mica modificare sau ceva de genu, iar pe de alta parte timpul de livre a fost maxim doua zile, astfel incat a doua zi am putut sa il port zi de zi  la facultate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>