Ceasul ideal pentru imaginea dumneavoastra il gasiti la Ceasmania!

Exista pe lumea asta multe „amanunte” care ne ajuta sa ne alcatuim o „imagine publica” de care  avem nevoie atunci cand avem o intrevedere de afaceri: costum, cravata, camasa, pantofi si, nu in ultimul rand, ceasuri . Iar daca va doriti un ceas de calitate, puteti intra pe site-ul magazinului Ceasmania, care este situat pe bulevardul Regina Maria, foarte aproape de Piata Unirii. Va găsi acolo – la preturi mai mult decat decente – peste 1000 de modele de ceasuri dama  şi ceasuri barbati  cu design elegant, rezistente la apa, la socuri si la oxidare, ceasuri pentru copii, bijuterii si tot felul de accesorii pentru acestea.

set-ceasuri-barbatesc-si-de-de-dama-guess-greenwich-w0925p1

Orice om de afaceri de succes stie prea bine cat de mult conteaza „imaginea publica”! Iar doamnele – pentru ca, in ziua de azi, exista si femei de afaceri – stiu acest lucru la fel de bine (uneori chiar mai bine) decat domnii. Iar cand se multumesc sa fie doar sotii, doamnele sunt adeseori cele care le explica „jumatatilor” lor ca, atunci cand au intalniri

de care depinde soarta unor intreprinderi si a zeci, sute sau poate chiar mii de angajati, nu se pot duce cu blugi rupti si decolorati – o astfel de tinuta casual poate fi purtata in timpul liber, la cumparaturi, in excursie sau cand iesim cu prietenii la o bere.

Toti oamenii de afaceri de succes isi cumpara costume si pantofi „de firma”, chiar daca, de fapt, nu „se omoara” dupa ele – dar o fac pentru ca „regula jocului” impune crearea unei anumite imagini. O imagine care trebuie sa sugereze nu numai prosperitate, ci si seriozitate! Un astfel de om de afaceri, mereu atent la imaginea lui, atunci cand trebuie sa-i dea de inteles interlocutorului sau ca s-a intins prea mult la vorba, ca intalnirea a durat deja prea mult si ca timpul alocat acesteia se apropie de sfarsit, nu scoate din buzunar telefonul mobil pentru a se uita la ceasul acestuia, ci isi ridica discret manseta si se uita la un ceas de mana. Iar daca doriti sa va impresionati interlocutorii, la Ceasmania gasiti tot ce va trebuie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>