Guess are cele mai apreciate ceasuri

ceas-barbatesc-guess-escrow-w0664g2

Ceasurile Guess de pe Ceasmania.ro sunt printre cele mai apreciate produse de catre clienti.

Ceasmania este un magazin online unde o echipa profesionista are misiunea de a vinde ceasuri de inalta calitate. Magazinul online detine foarte multe modele de ceasuri barbatesti si ceasuri dama iar brand-urile vandute nu se limiteaza doar la Guess ci si la producatori precum Lacoste, Gucci, Omega, Scuderia Ferrari.

Unul dintre cele mai apreciate ceasuri Guess este modelul Guess Rigor, un ceas accesibil financiar tuturor. Este un accesoriu ce poate fi incorporat intr-o tinuta casual sau una sport. Acest ceas are o rezistenta  de pana la 100 de metri profunditate sub apa iar materialele de inalta calitate folosite la fabricarea acestui model asigura o utilizare indelungata.

Materialul principal este otelul inoxidabil ce nu permite ca rugina sa apara la contact cu apa sau transpiratia, bratara este din silicon, un material moale si confortabil, iar display-ul ceasului indica data, ora, minutul, secunda si ziua saptamanii. Geamul ceasului Rigor este fabricat din cristal mineralizat iar culoarea este albastru regal, cu nuante de auriu, pentru un aspect placut vizual.

Este un ceas foarte util ce poate fi purtat in fiecare moment al zilei, fie ca utilizatorul il foloseste pentru job, fie pentru mersul la sala de sport.

Ceasurile comercializate pe Ceasmania, garanteaza o calitate superioara fata de alte ceasuri, deoarece magazinul Ceasmania este vanzator autorizat.

Magazinul lor pune la dispozitia clientilor in fiecare zi promotii la ceasuri de lux pe care cumparatorii le pot achizitiona la preturi cu adevarat mici.

Reducerile de pana la 50 % ofera posibilitatea oricui de a cumpara un ceas de calitate de care se vor bucura multi ani. Este o investie foarte inteligenta pentru cine alege sa cumpere de pe Ceasmania, deoarece valoarea unui ceas poate sa creasca cu trecerea timpului iar investitia poate fi recuperata.

Recomand Ceasmania pentru a afla care sunt ultimele tendinte in  materie de ceasuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *