Noul Galaxy Note9: Pentru cei care își doresc totul Cu performanță maximă, un S Pen nou și o cameră foto inteligentă, nimic nu se va adapta ritmului vieții tale mai bine ca Galaxy Note9

București, România – 9 august, 2018 – Samsung Electronics a anunțat astăzi cel mai recent membru al familiei Note, Galaxy Note9. Seria Note a fost recunoscută pentru includerea ultimelor inovații ale companiei, iar Galaxy Note9 continuă această tradiție cu un smartphone premium care oferă performanțe revoluționare; un nou S Pen, care vine pentru prima oară cu conectivitate, precum și cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum.

“Note a reprezentat întotdeauna dovada tehnologiei noastre premium și a inovațiilor care definesc industria, iar Galaxy Note9 nu face excepție. Este proiectat pentru un nivel de performanță, de putere și inteligență de care utilizatorii de astăzi au nevoie și pe care și le doresc. Fanii Note sunt cei mai loiali clienți ai companiei Samsung; știm că vor totul, pentru a obține maximul de la locul de muncă și în timpul liber, iar Galaxy Note9 este singurul telefon care poate ține pasul cu viața lor ocupată “, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Performanță pe toată durata zilei

Oamenii se bazează pe smartphone-urile lor pentru aproape tot ceea ce fac, în fiecare moment al zilei. Ei au nevoie de un telefon care să poată ține pasul, fără a fi nevoie să găsească cea mai apropiată priză pentru a reîncărca bateria, să șteargă poze pentru a elibera spațiul de stocare, să aștepte cu neliniște să se descarce videoclipul înainte de a se îmbarca sau să suporte decalaje în timpul jocurilor.

Au nevoie de un telefon care să nu-i dezamăgească, iar Galaxy Note9 este aici să răspundă acestei dorințe.

  • Baterie care ține o zi întreagă: bateria de 4.000mAh a lui Galaxy Note9, cea mai mare baterie folosită vreodată într-un flagship Galaxy, are o durată lungă de viată și permite utilizarea telefonului o zi întreagă pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri și a viziona filme de dimineață până seara.
  • Stocați mai mult, ștergeți mai puțin: Galaxy Note9 este disponibil cu două opțiuni de stocare internă – 128GB sau 512GB. De asemenea, având capacitatea de a introduce o cartelă microSD, Galaxy Note9 poate ajunge până la 1TB de memorie, oferind astfel suficient spațiu pentru fotografiile, videoclipurile și aplicațiile preferate.
  • Viteză și putere: Galaxy Note9 este un smartphone extrem de puternic, cu un procesor de ultimă oră de 10nm și poate susține viteza maximă disponibilă pe piață (de până la 1,2 gigabiți pe secundă) pentru streaming și descărcare fără pauze. Galaxy Note9 include, de asemenea, un sistem de răcire pe baza tehnologiei Water Carbon Cooling și un algoritm inteligent de ajustare, dezvoltat de Samsung pentru a oferi performanță maximă, dar și stabilă.

Evoluția S Pen

S Pen reprezintă semnătura seriei Note – este modul în care utilizatorii și-au lăsat amprenta și modul în care Samsung a extins noțiunea de ce poate face un smartphone. Ceea ce a început ca un instrument pentru a scrie și desena, pune acum mai multă putere și control în mâinile utilizatorilor.

Acum, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Low-Energy (BLE), noul S Pen oferă un mod complet nou de utilizare a Galaxy Note. Cu doar un clic, este posibil să realizezi selfie-uri și imagini de grup, să prezinți proiecte, să pui pauză sau să dai play unui video și multe altele. În decursul acestui an, dezvoltatorii pot chiar să integreze noile funcții BLE avansate ale S Pen în aplicațiile lor.

Camera inteligentă care realizează fotografii perfecte

Poate fi greu să faci o poză care arată la fel ca cele ale profesioniștilor – dar nu ar trebui să fie. Galaxy Note9 se bazează pe tehnologiile de vârf ale camerelor Samsung, cu noi capabilități care facilitează obținerea unei imagini perfecte.

  • Scene Optimizer: Camera Galaxy Note9 este cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum. Cu ajutorul inteligenței integrate, poate identifica elementele unei fotografii, cum ar fi scena și subiectul, pentru a o clasifica automat într-una din cele 20 de categorii și a o optimiza instantaneu pe baza categoriei. Rezultatul este o imagine uimitoare, plină de viață, în culori îndrăznețe și dinamice.

 

  • Detectarea defectelor: Prima fotografie nu iese întotdeauna așa cum ți-ai fi dorit, dar Galaxy Note9 permite utilizatorilor să afle dacă există ceva în neregulă, astfel încât să poată face o altă fotografie fără a pierde momentul. Va apărea imediat o notificare în cazul în care imaginea este neclară, subiectul a clipit, există o strălucire a obiectivului sau există o lumină de fundal care influențează calitatea imaginii.
  • Cameră Premium: Cu o combinație unică de caracteristici avansate de inteligență și hardware premium, camera Galaxy Note9 este cea mai bună pe piață. Dispune de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului din imagine și o lentilă Dual Aperture, care se adaptează la lumină la fel ca ochiul uman. Indiferent de condițiile de iluminare, camera Galaxy Note9 oferă o imagine clară.

Experiență premium: De la muncă la joacă

Infinity Display este o marcă de design Samsung, iar Galaxy Note9 are cel mai mare ecran edge-to-edge folosit vreodată pe un Note. Display-ul Super AMOLED de 6,4 inch oferă o experiență multimedia spectaculoasă. Infinity Display-ul lui Galaxy Note9 este completat de difuzoarele stereo produse de AKG și au capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos® pentru o experiență extraordinară. Videoclipurile de pe telefonul mobil nu au arătat sau sunat mai bine decât o fac pe Galaxy Note9. YouTube a numit Galaxy Note9 un dispozitiv de referință capabil să ofere cea mai bună experiență YouTube.

Galaxy Note9 oferă de asemenea o experiență asemănătoare PC-ului, prin Samsung DeX. Utilizatorii pot lucra la prezentări, pot edita fotografii și pot urmări emisiunile preferate, toate cu ajutorul telefonului lor. Experimentați Samsung DeX cu adaptoare HDMI ușor de transportat. Atunci când este conectat la un monitor, Galaxy Note9 poate să alimenteze un desktop virtualizat și chiar să servească ca un al doilea ecran complet funcțional. Luați notițe cu S Pen în timp ce vizionați un videoclip sau utilizați Galaxy Note9 ca trackpad, faceți clic dreapta, trageți și fixați și utilizați mai multe ferestre pe un monitor. Nu a fost niciodată mai ușor să fii mai productiv.

Galaxia Samsung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologiile premium Galaxy vin la pachet cu Note9: încărcare rapidă fără fir, rezistență la apă și praf[1]  IP68 și servicii Samsung cum ar fi Samsung Health și Samsung Pay. Galaxy Note9 oferă funcția de securitate Knox, precum și opțiuni de securitate biometrice, inclusiv scanarea amprentelor digitale, scanarea irisului și capabilități de recunoaștere a feței, pentru a păstra informațiile importante în siguranță.

Galaxy Note9 deschide o lume de posibilități – este un portal către întregul ecosistem de dispozitive și servicii Samsung. De exemplu, utilizați Galaxy Note9 și SmartThings pentru a controla dispozitivele conectate sau pentru a obține mai mult cu ajutorul lui Bixby[2],  un asistent personal inteligent. Odată cu lansarea Galaxy Note9, Samsung facilitează accesul la muzică cu un nou partener pe termen lung, Spotify[3]. Parteneriatul face ca Spotify să fie ușor accesibil pentru a se sincroniza perfect și pentru a transfera muzică, playlist-uri și podcast-uri în Galaxy Note9, Galaxy Watch și Smart TV.

Galaxy Note9 va fi disponibil începând cu 24 august 2018 în România și va fi oferit în variantele Midnight Black și Lavender Purple, alături de un S Pen asortat și în varianta Ocean Blue cu un S Pen galben.

Ca parte a programului Trade-in din Europa, clienții care precomandă produsul pot avea anumite beneficii monetare dacă își schimbă dispozitivul existent cu un Galaxy Note9 prin intermediul magazinului electronic Samsung și/sau prin anumiți operatori de telefonie mobilă și parteneri.*

*Nu toate dispozitivele existente pot fi eligibile pentru tranzacționare. Această ofertă este disponibilă prin intermediul magazinului online Samsung și/sau prin parteneri. Ofertele pot varia, pot fi supuse unor cerințe suplimentare sau pot fi indisponibile în alte magazine care vând noul Galaxy Note9.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Note9, accesați http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy or www.samsung.com/galaxy.

Samsung Galaxy Note9 – Specificațiile produsului

  Galaxy Note9
Ecran 6.4-inchi Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (516ppi)

*Ecranul măsurat în diagonală ca un dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite

* Rezoluția prestabilită este Full HD + și poate fi modificată la Quad HD + (WQHD +) din Setări

Cameră Spate: Cameră duală cu Dual OIS (Stabilizator de imagine)

– Wide-angle: Super Speed Dual Pixel 12MP AF, F1.5/F2.4, OIS

– Telephoto: 12MP AF, F2.4, OIS

– 2X zoom optic, până la 10X zoom digital

Cameră frontală: 8MP AF, F1.7

Corp 161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37mm, 3.1g, IP68)

*Rating de protecție IP68 împotriva prafului și apei. Bazat pe condițiile de testare a submersiunii în apă proaspătă, până la 1,5 metri, până la 30 de minute.

AP 10nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 1.7 GHz)

10nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 1.7 GHz)

*Depinde de țară și operatorul de telefonie

Memorie 6GB RAM (LPDDR4), 128GB + slot MicroSD (până la 512GB)

8GB RAM (LPDDR4), 512GB + slot MicroSD (până la 512GB)

*Depinde de țară și operatorul de telefonie

*Memoria de user este mai mica decât memoria totală a telefonului datorită stocării sistemului de operare. Memoria reală poate varia în funcție de operator și se poate modifica odată cu actualizările de software.

Card SIM Single: un Nano SIM și un slot MicroSD (până la 512GB)

Hibrid: un Nano SIM și un Nano SIM sau un slot MicroSD (până la 512GB)

*Depinde de țară și operatorul de telefonie

Baterie 4,000mAh

Fast Charging compatibilă cu încărcător cu fir sau wireless

Încărcare cu fir compatibilă cu QC2.0 și AFC

Încărcare wireless compatibilă cu WPC și PMA

*Depinde de țară și operatorul de telefonie

Sistem de operare Android 8.1 (Oreo)
Rețea 4×4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18

* Depinde de țară și operatorul de telefonie

Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
Bluetooth® v 5.0 (LE până la 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)*Acoperirea Galileo și BeiDou poate fi limitată.
Sisteme de plată NFC, MST

*Depinde de țară și operatorul de telefonie

Senzori Accelerometru, barometru, senzor de amprentă, giroscop, senzor geomagnetic,
Hall Sensor, senzor de ritm cardiac, senzor de proximitate, senzor de lumină RGB, Iris Sensor, senzor de presiune
Autentificare Model, pin sau parolă.
Autentificare biometrică: scanner de iris, scanner de amprentă, recunoaștere facialăScanare inteligentă: combină scanarea irisului și recunoașterea facială pentru deblocarea convenabilă și, în unele cazuri, oferă o securitate sporită pentru anumite servicii de autentificare
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, care includ, dar nu se limitează la avantaje, design, prețuri, componente, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

[1] Bazat pe condițiile de testare după submersiunea în apă proaspătă, până la 1,5 metri, timp de 30 de minute. Spălați reziduurile/uscați dacă e umed.

[2] Disponibilitatea și caracteristicile serviciului Bixby pot varia în funcție de țară sau de operatorul de telefonie. Comanda vocală recunoaște limbile engleză (S.U.A.), mandarină și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile sunt recunoscute. Comanda vocală funcționează cu o listă selectată, care  se află  în creștere. Accesați “Apps with Voice” din Bixby pentru o listă de aplicații compatibile.

[3] Disponibilitatea serviciului Spotify poate varia în funcție de țară și operator. (Pentru mai multe informații accesați www.spotify.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *