Procedura de Sablare pe scurt

Exista foarte multe domenii in care este necesara sablarea, fie ca vorbim despre curatarea suprafetelor sau a diverselor piese, pana la pregatirea acestora pentru urmatoarele etape. Atat prin intermediul echiapementelor de sablare dar si a produselor auxiliare, firma Alice Sablare ofera solutii complete in domeniul prelucrarilor si a finisajelor. Printr-o singura cautare, sablare Bucuresti puteti gasi foarte usor site-ul www.alicesablare.ro locul unde veti gasi o echipa de profesionisti acre vine sa va ofere solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Oferim sisteme complete de sablare Bucuresti dar si in toata tara

Dupa cum scriam si mai sus, sablarea este folosita in multe aplicatii, insa cea mai arspandita este cea de finisare. Asadar, dupa cum se cunoaste deja, finisajul este un proces vital in mai multe segmente ale industriei, dar si o etapa importanta pentru diverse procese ce continua sirul de productie. Sablarea este procedura prin care suprafetele sau piesele sunt slefuite, insa nu prin utilizarea unei suprafete abrazive, asa cum ar fi in cazul folosirii benzii de smirghel. Se alege procedura de sablare mai ales in cazul pieselor sau a suprafetelor ce prezinta ungiuri sau forme specifice deoarece numai prin aceasta procedura ele raman nealterate. Sablarea ca si proces implica doua elemente distincte, aerul si particulele de blare.

 

sab

Acestea prin combinarea cu presiunea exercitata asupra aerului ofera acea caracteristica de abrazivitate necesara pentru a curata sau finisa suprafetele.

Oferim echipamente de sablare Bucuresti dar si nu numai, echipamente ce fac parte dintr-o gama larga, de la cele de uz casnic si pentru micro-intreprinderi, pana la ce cele industriale. In domeniul industrial sablarea are ca rol principal pregatirea suprafetelor si a pieselor. Practic vorbim de necesitatea netezirii perfecte a suprafetelor dar si de inalturarea oricaror defecte survenite din procese cum ar fi cel de turnare, extrudare, frezare, injectare si nu numai. Cel mai important lucru pentru a obtine o prelucrare eficienta si de calitate este alegerea tipului de salblare potrivit pentru tipul pieselor sau a componentelor fabricate.

Sablarea cu aer comprimat

 
Exista mai multe metode de sablare, cea mai populara fiind cea cu aer comprimat. Asa cum scriam si mai sus, sablarea cu aer comprimat foloseste puterea aerului sub presiune si a particulelor de sablare. Acestea sunt sub forma unei pulberi in cazul celor mai fini agenti de sablare, sau sub forma unor granule cu diverse forme si dimensiuni. Diametrul acestor particule dicteaza in mod direct radul de finete al sablarii. Asadar, putem spune ca in cazul sablarii cu aer sub presiune se poate obtine un foarte bun control asupra gradului de finisare prin controlul asupra presiunii aerului comprimat, dar si tipului de agent de sablare folosit. Pe langa acesti doi parametrii mai exista cei ce tin de concetratia de agent abraziv in aer, dar si dimensiunea suprafetei de impact.

Prin produsele si echipamentele de sablare Bucuresti ce pot fi distribuite in toata tara si nu numai, Alice Sablare ofera echipamente profesionale, robuste si fiabile. Acestea ca si constructie sunt gandite sa fie cat mai rezistente, dar si sa ofere o flexibilitate buna in configurare si utilizare. Asadar alegeti calitatea, alegeti lice Sablare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *