Halatele de baie

Halatele de baie sunt, cu siguranta, lucrurile de care nu ne putem desparti. Cum ar fi dusurile fierbinti in toiul iernii, ca apoi sa iesi doar cu un prosop infasurat la talie? Cu siguranta corpul s-ar raci intr-o secunda. Halatele nu sunt doar accesorii pentru baie, ci pot fi purtate si prin casa atunci cand ne este frig sau cand dorim o tinuta alternativa pentru serile de monopoly cu prietenii.

Exista un criteriu pentru halate?

Chair daca cele mai multe halate femei sunt promovate si un brand in voga, la un anumit moment, pentru a face produsul si mai exclusivit, in general halatele trebuie sa fie moi si sa absoarba eficient umezeala.

Acestea sunt criteriile principale, insa in ziua de astazi avem chiar si halate personalizate care ne permit sa fim diferiti fata de restul.

De exemplu, pentru ziua iubitei mele am comandat un halat foarte frumos de pe site-ul morrisalexander.ro.

Acest magazin online, specializat in accesoriile de casa, ofera preturi fara concurenta pentru gama lor de halate femei si alte produse pentru baie.

halat-baie-unisex-bumbac-emily-colection-1106-8749

Am ales sa cumpar un halat modelul Emily Collection, fabricat din bumbac 100%. Acest tip de halat este modern si elegant, fabricat de catre Ozdilek. Fiind fabricat doar din bumbac 100%, va oferi pielii o senzatie moale si catifelata de fiecare data. Fiind fabricat doar din bumbac turcesc si egiptean, orice femeie care il va purta se va simti precum o printesa din marile imperii din alte timpuri.

Culorile din material sunt facute sa reziste chiar si la temperaturi ridicate.

Cand a primit halatul a fost foarte fericita, mai ales ca era culoarea ei preferata, roz. A indragit acest halat inca de cand l-a vazut, iar marimea s-a potrivit de minune. Nu numai ca poarta halatul atunci cand iese de la baie, ci sunt zile cand il poarta si in casa pentru a privi la televizor. Mi-a zis ca este “haina” perfecta pentru a te relaxa.

Am fost atat de multumit de reactiile ei, incat mi-am comandat si eu un halat din aceeasi colectie, deoarece magazinul detine si alte culori precum alb sau crem pentru barbati. La fel asemenea prietenei mele in zielele de weekend, prefer sa port doar halatul prin casa, deoarece este moale si la indemana pentru relaxare. Magazinul Morris Alexander va ramane, cu siguranta, printre preferatele mele, deoarece mi-a oferit sansa de a cumpara un produs de foarte mare calitate la un pret fara concurenta!

Nu numai ca detine o gama foarte frumoasa de halate femei, insa sunt si multe alte accesorii pentru casa, care merita cumparate. Gama lor de prosoape din bambus este foarte buna, deoarece fibrele din bambus absorb mult mai multa apa si sunt mai placute pe piele.

Insa, tinuta de casa, im halat, nu este completa pana cand nu se adauga si paucii de casa pufosi de pe morrisalexander.ro.

Am cumparat o astfel de pereche pentru mine si iubita mea, deoarece in perioda de iarna este indicat sa tii picioarele calde in permanenta.

Modelul de papuci pentru barbati este foarte interesant, deoarece design-ul lor incorporeaza o ancora brodata cu fire argintii.

Recomand, cu incredere, magazinul Morris Alexander pentru gama lor de produse deosebite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *