Am reparat masina cu bani de imprumut

dollar-2091739_640

Orice sofer are cateva temeri atunci cand vine vorba de autoturismul personal. Una din aceste temeri o reprezinta defectarea pieselor. In functie de marca masinii sau de piesa care se strica, preturile sunt mai mici sau mai mari. Pentru ca am cumparat o masina la mana a doua, prima defectiune nu a intarziat sa apara. Si ca treaba sa fie completa, acest lucru s-a intamplat intr-o zi de luni, cand ma pregateam sa plec la servciu. Pentru ca depind de masina pentru a ajunge la locul de munca, va dati seama ce a insemnat pentru mine faptul ca mi s-a stricta masina. L-am sunat pe sef si i-am explicat situatia. Desi a fost intelegator, acesta mi-a zis ca in doua zile trebuie sa rezolv cumva problema. Usor de zis, greu de facut, mai ales ca nu aveam bani. Am vorbit cu un amic mecanic, care mi-a spus ca imi poate repara masina repede, stie de unde sa ia piesa, insa aceasta costa destul de mult.

Am stat si m-am gandit cateva minute de unde sa iau banii pana a doua zi, ca sa pot repara masina. Si, cum intotdeauna sotia mea ma salveaza, aceasta mi-a zis ca stie ea de unde. Mi-a spus sa aplic online la creditpanalasalariulmeu.ro pentru un credit pana la salariu. Conform spuselor ei, a doua zi aveam banii.

Nu am mai stat pe ganduri si am intrat pe internet. Creditpanalasalariulmeu.ro este un site de unde iti poti alege o institutie financiara nebancara pentru a-ti lua un imprumut. Nu e nevoie decat de buletin, fara adeverinta de venit sau alte documente. Inclusiv rau platnicii la alte bani pot aplica pentru credite nebancare pentru restantieri. Procedura este simpla si rapida, fara batai de cap si asteptari inutile. Asa ca am aplicat si in putin timp am fost sunat pentru a mi se comunica ca am aprobarea. A doua zi au venit banii si pana seara am avut masina ca si noua.

Acum totul functioneaza si tot ce trebuie sa fac este ca la data de salariu sa am suma imprumutata in cont pentru a plati datoria. A fost cel mai bun si rapid ajutor pe care l-am primit si totul datorita site-ului creditpanalasalariulmeu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>