Maspex Romania, alături de medici!

200.000 de produse vor fi donate spitalelor din București și din țară

În contextul actual al pandemiei declanșate de noul coronavirus 2019-nCoV, virus care provoacă infecția numită COVID-19, compania Maspex Romania consideră deosebit de importante solidaritatea în lupta pentru combaterea epidemiei și implicarea în acțiuni de responsabilitate socială. Astfel, compania face donații către spitale din București și din țară în semn de mulțumire și de susținere a eforturilor depuse de cadrele medicale.

200.000 de produse pentru personalul medical

Mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiți, însumând peste 200.000 de produse, ajung la Institutul Victor Babeș și Spitalul Colentina din București, la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din Timișoara precum și la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Produsele sunt destinate medicilor, asistenților și personalului medical, cărora le mulțumim și le suntem recunoscători pentru efortul extraordinar pe care îl depun în fiecare moment. Apreciem mult implicarea și curajul pe care îl au în lupta pentru supraviețuire a fiecărui pacient în parte. Nu uităm că se expun și ei unui risc foarte mare de a contracta virusul, nu uităm că au multe ore de somn lipsă, dedicate sănătății noastre. Trebuie să fim solidari pentru a depăși această perioadă cu totul nouă pentru noi toți și să oferim sprijin logistic și moral pentru întreg personalul medical. Sunt sprijinul nostru vital în aceste momente, avem nevoie de ei. Le suntem alături.

Produsele vor ajunge și la pacienții aflați în carantină în spitalele menționate.

Maspex Romania sprijină totodată comunitățile în care își desfășoară activitatea, acordând ajutor Spitalului orășenesc din Vălenii de Munte și Spitalului municipal din Vatra Dornei, astfel încât personalul medical de aici să beneficieze de echipamente de protecție, produse și apă.

Compania susține acțiunea umanitară organizată de Crucea Roșie Vatra Dornei, „Te ajutăm din Vatra Dornei”, donând apă minerală naturală îmbuteliată.

Capacitatea de producție funcționează continuu

Compania a implementat proceduri stricte pentru siguranța angajaților și a întregului proces de producție, iar, în prezent, toate fabricile Maspex Romania funcționează continuu și furnizează în mod constant produse alimentare magazinelor.

Cu o experienţă de 24 de ani pe piaţa românească şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală și apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *