Nicio vizita la mare fara un burger de la La Famiglia

 

7

Imi place foarte mult sa merg la mare, in orice perioada a anului. Desi soarele nu este exact compatibil cu mine si nici eu cu el, in ceea ce priveste bronzul care pur si simplu nu vrea sa se lipeasca de mine, nu am probleme in a sta ore bune sub razele sale, cat sa ma relaxez suficient de mult.

Ca si vara, si iarna marea poate oferi o priveliste superba. Valurile involburate si plajele mult mai libere, foarte frumoase ma ajuta sa obtin poze destul de frumoase, chiar daca nu sunt nici un fotograf atat de bun. Dar, briza marii face bine oricand asa ca si daca ar fi sa merg in luna Noiembrie, as sta cateva ore pe o banca doar sa privesc marea si poate sa ma si delectez cu un burger Black Angus de la pizzeria La Famiglia din Eforie Nord.

Mai toata lumea merge la mare pentru plaja, nisip, soare. Insa exisata si alte atractii care pot prezenta interes pentru turisti. Iar pentru mine, preparatele de la restaurant livrare Eforie Nord La Famiglia reprezinta una dintre aceste atractii. Asa ca, in orice zona as merge la noi pe litoral, trebuie sa fac o vizita si pe la ei, macar in trecere, si sa iau cate ceva.

Avand un flux mare de turisti an de an si chiar si in acest an, in ciuda pandemiei, este normal ca si localurile si fast food-urile sa fie la mare cautare in Eforie Nord, ca si in celelalte zone. Si este ceva normal ca toti sa vrem ceva bun, de calitate superioara si totodata, la un pret decent. In plus, este si mai bine daca are si servicii de delivery Eforie Nord si in zonele invecinate.

Restaurantul fast food La Famiglia le pune la dispozitie clientilor zeci de preparate in fiecare zi, de la pizza la burgeri si de la paste la ciorbe sau meniuri grill. Totul este proaspat si realizat din cele mai bune ingrediente. Dupa cum am precizat mai sus, preferatii mei sunt burgerii, asta si pentru ca nu sunt un mare fac al preparatelor de tip fast food. Insa, acestia reprezinta una dintre putinele exceptii iar cei facuti la restaurant Eforie Nord La Famiglia sunt cu adevarat speciali. Nu stiu cum sa zic, parca au un gust diferit fata de cei din orice alte parti.

Revenind la restaurant in general, puteti plasa o comanda aici, online, sau la numarul de telefon de pe site. In orice zi, intre orele 11 si 21 acestia realizeaza comenzi de livrare mancare Eforie Nord cat si in alte cateva zone invecinate, in cel mai scurt timp posibil.

Lasand la o parte pandemia din acest an, care a determinat multe localuri de pe litoral sa se inchida sau sa aiba o activitate minima, in restul timpului restaurantul La Famiglia ar fi probabil unul dintre cele mai aglomerate fast food-uri din zona Eforie Nord, datorita preparatelor lor de calitate, super bune si ieftine, preparate pe care va indemn si pe voi sa le incercati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *