Huawei dezvăluie HUAWEI P smart 2021: Mai multe experiențe cu o cameră foto cu rezoluție mare AI Quad și o baterie generoasă de 5000 mAh

Primii 1.000 de consumatori înscriși în campania specială ce se va derula în intervalul 30 septembrie – 8 octombrie vor beneficia de o ofertă exclusivă la achiziționarea noului smartphone, începând cu data de 9 octombrie

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea celui mai recent smartphone  din seria HUAWEI P, noul HUAWEI P smart 2021. Acest model va fi disponibil la vânzare pe piața din România, la prețul recomandat de 1299 lei, începând cu data de 9 octombrie, startul fiind dat de o campanie specială în perioada 30 septembrie – 8 octombrie. În cadrul acesteia,  consumatorii se pot înscrie pe pagina https://consumer.huawei.com/ro/promo/p-smart-2021, pentru a beneficia de numeroase avantaje disponibile la oferta exclusivă de lansare a smartphone-ului. Astfel, primele 1.000 de persoane înscrise, care își vor achiziționa un HUAWEI P smart 2021, începând cu data de 9 octombrie, vor primi atât o reducere de 200 lei, cât și un HUAWEI WATCH FIT cadou.

Smartphone-ul este special conceput pentru a răspunde diverselor cerințe ale tinerilor consumatori, fiind un mix reușit între design modern și tehnologii de ultimă oră.

Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, noul smartphone HUAWEI oferă o experiență de vizionare captivantă, fără margini. HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine.

HUAWEI P smart 2021 va fi disponibil în trei culori atrăgătoare: Crush Green, Blush Gold și Midnight Black.

Exteriorul strălucitor, o încântare pentru privitori

Fanii jocurilor mobile se vor bucura, cu siguranță, de funcțiile noului smartphone HUAWEI și de design-ul elegant. HUAWEI P smart 2021 oferă o experiență de vizionare captivantă, atât în cazul jocurilor, cât și în cazul videoclipurilor, datorită ecranului generos de 6.67 inci Full HD și rezoluției de 2400 x 1080. Ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland – modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii.  De asemenea,  pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu amprentă este poziționat lateral.

Experiență neîntreruptă alături de tehnologia HUAWEI SuperCharge de 22.5W

În prezent, oamenii nu mai folosesc smartphone-urile doar pentru apeluri și mesaje, ci și pentru divertisment și productivitate, pentru a se bucura mai mult de experiențe diverse. De aceea, HUAWEI P smart 2021 dispune de tehnologia HUAWEI SuperCharge de 22.5W, care permite o încărcare rapidă a smartphone-ului, astfel că utilizatorii pot rămâne conectați și productivi pentru mai mult timp. Cu doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul poate funcționa timp de două ore.

HUAWEI P smart 2021 nu oferă doar o încărcare rapidă, ci și una stabilă și sigură. Cu o baterie generoasă de 5000 mAh, noul smartphone oferă o experiență de utilizare de lungă durată prin redarea timp de aproximativ 35 ore a videoclipurilor online.

Creativitatea atinge noi limite cu ajutorul camerei foto Al Quad de 48 MP

Ilustrând expertiza Huawei în categoria smartphone pentru tinerii consumatori, noul HUAWEI P smart 2021 oferă performanță și o durata lungă de viață a bateriei, alături de o bună calitate a fotografiilor surprinse. Datorită unei camere principale de 48MP, HUAWEI P smart 2021 permite obținerea unor imagini de înaltă calitate, iar senzorul de 1/2 inci ajută la obținerea unui zgomot redus și a unei calități mai bune a imaginii.

HUAWEI P smart 2021 asigură, de asemenea, capacități de fotografiere în timpul nopții, datorită performanței ridicate de sensibilitate și a tehnologiei AI. Datorită funcției de reducere a zgomotului pe mai multe cadre, utilizatorii vor putea surprinde fotografii clare, chiar și în medii întunecate.

Mai mult, HUAWEI P smart 2021 este echipat cu o cameră selfie de 8MP cu o funcție de înfrumusețare AI, permițându-le utilizatorilor să se bucure, fără efort, de fotografii reușite. HUAWEI P smart 2021 este, de asemenea, echipat cu un obiectiv Ultra-Wide de 120°, pentru a oferi un câmp vizual mai larg. Astfel, utilizatorii vor putea surprinde selfie-uri de grup sau fotografii cu peisajele preferate în timp ce călătoresc, bucurându-se, în același timp, de design-ul elegant al noului smartphone HUAWEI.

Performanță ridicată și spațiu de stocare generos

Pentru a satisface nevoia de socializare a tinerilor consumatori și pentru a le permite să păstreze în telefon cele mai importante momente din viața lor, HUAWEI P smart 2021 este dotat cu o stocare internă de 128 GB. Pentru cei care își doresc și mai mult, smartphone-ul oferă un spațiu de stocare extins de până la 512 GB cu un card de memorie extern, astfel încât distracția să nu se termine niciodată. Alimentat de un chipset octa-core și echipat cu cea mai recentă versiune a EMUI 10.1, HUAWEI P smart 2021 oferă funcții care facilitează experiența de utilizare. Funcția MeeTime le permite utilizatorilor să efectueze apeluri video HD 720p între dispozitive HUAWEI.

HUAWEI P smart 2021 vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat, magazinul virtual de aplicații al Huawei, care oferă posibilități nelimitate. Acesta oferă 18 categorii de aplicații, acoperind toate nevoile consumatorilor – de la divertisment până la educație și chiar afaceri. Pentru a scurta calea de căutare a conținutului dorit și pentru a facilita descărcarea aplicațiilor, Huawei a lansat Petal Search, un nou instrument de căutare, alimentat de motorul de căutare Petal. Acesta este unul dintre cele trei moduri prin care utilizatorii Huawei pot găsi și descărca aplicații pe dispozitivele lor HMS, alături de AppGallery și Phone Clone. Mai mult, Petal Search a fost creat în parteneriat cu lideri de motoare de căutare la nivel mondial și european, inclusiv Qwant și Yandex, pentru a îndeplini cele mai înalte standarde ale pieței și pentru a oferi o experiență de căutare inovatoare, diversă și sigură.

În total, AppGallery conține peste 1000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro,  Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile și George România.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *