Samsung devine partenerul principal al echipei de esports Nexus Gaming

Membrii celei mai bune echipe de gaming profesionist din țară vor folosi smartphone-urile Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Electronics este noul partener principal al celei mai performante echipe de esports din România, Nexus Gaming.

Astfel, smartphone-ul Samsung Galaxy Note 20 Ultra devine partenerul oficial de productivitate al membrilor celei mai titrate echipe de gaming profesionist locale. Telefoanele Galaxy Note 20 Ultra sunt destinate utilizatorilor care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă, dar și pentru jocuri.

„Ne bucurăm că odată cu debutul parteneriatului cu Nexus Gaming, prin tehnologiile de gaming dezvoltate de Samsung pe care le vom pune la dispoziție, vom putea contribui la creșterea performanțelor echipei. Scopul nostru este de a sprijini fenomenul gaming-ului la toate nivelurile, de la cei care joacă ocazional și până la profesioniști. Performanța, profesionalismul și ambițiile ridicate sunt doar câteva valori comune pe care Samsung și Nexus Gaming le îmbrățișează”, a declarat Simona Panait, Director de Marketing & Online Samsung România și Bulgaria.

Telefoanele din seria Note 20 oferă performanțele așteptate de fani, precum cel mai rapid procesor de pe toate dispozitivele Galaxy, display dinamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz, ideală pentru gaming pe mobil. La acestea se adaugă un S Pen îmbunătățit, care oferă precizie și timp de reacție de neegalat, alături de gesturi noi, o experiență Samsung Notes mai flexibilă, precum și Samsung Dex wireless, prin care telefoanele se pot conecta la PC fără a mai fi nevoie de cablu.

Nexus Gaming deține cele mai bune echipe din țară la jocurile Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s BattleGrounds și League of Legends. Acestea au reprezentat 4 ani la rând România la unele dintre cele mai importante competiții regionale și globale. Printre rezultatele recente notabile ale echipelor se numără câștigarea competițiilor WINNERS League – Season 4, BETANO Masters Europe, Romanian Esports League, OMG.BET Series.

“Pentru noi Samsung este partenerul ideal în gaming, de la telefoane ultra-performante pană la computer hardware. Ne dorim ca această colaborare să se traducă în performanțe din ce în ce mai bune pentru echipă”, a declarat Octav Crețu, manager al Nexus Gaming.

În acest moment, echipa de CS:GO a Nexus se află pe locul 49 în lume, fiind cel mai bine clasată grupare din țară, însă obiectivul pentru anul viitor este accederea în top 30 la nivel global.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *