XPG lanseaza ventilatorul VENTO PRO 120 PWM

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru jucatori, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta lansarea ventilatorului pentru PC XPG VENTO PRO 120 PWM. Proiectat in colaborare cu Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM este personalizat pentru gameri si pasionatii de PC-uri care isi doresc cea mai buna racire a computerului.

Bazat pe faimosul design al ventilatorului Gentle Typhoon de la Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM are o presiune statica ridicata de pana la 3,15mm H₂O si poate absorbi un flux de aer de pana la 75 CFM in sasiu, fiind un ventilator de admisie sau evacuare ideal, care completeaza excelent sistemele de racire cu apa.

„Felicitam XPG pentru lansarea modelului VENTO PRO 120 PWM si suntem incantati de faptul ca designul ventilatorului nostru este parte din acesta”, a declarat Masayuki Mohri, Presedinte si CEO la Nidec. „Impreuna cu capacitatile incredibile de racire ale ventilatorului nostru Gentle Typhoon, suntem siguri ca gamerii si alti utilizatori se vor delecta cu performantele extreme oferite de noul XPG VENTO PRO 120 PWM.”

XPG VENTO PRO 120 PWM include, de asemenea, un conector cu 4 pini care accepta Pulse Width Modulation (PWM) pentru a regla dinamic viteza ventilatorului prin comenzile software ale placii de baza pentru o tranzitie lina a vitezei. Pentru mai multa comoditate si modding facil, mai multe PWM-uri VENTO PRO 120 pot fi acum legate in lant pentru a functiona ca o singura unitate.

XPG VENTO PRO 120 PWM este echipat cu rulmenti dubli de inalta precizie, care ii permit sa reziste la sarcini grele si sa suporte temperaturi ridicate. Rulmentii asigura, de asemenea, si operatiuni mai silentioase. Elicea ventilatorului este proiectata meticulos pentru a reduce semnificativ zgomotul suparator al ventilatorului. Placutele suplimentare de cauciuc antivibratii amortizeaza suplimentar zgomotul la 28 dBA in timpul centrifugarii cu viteza maxima de 2150 RPM. Mai mult, designul inovator al motorului acestui ventilator si un mecanism de sustinere a motorului care utilizeaza o structura de reducere a vibratiilor duble si un instrument cu arc, amortizeaza si reduce vibratiile.

Ventilatorul are un rating MTTF (Mean Time To Failure) de 250.000 de ore la 25℃ sau 60.000 ore la 60℃, fiind ideal pentru build-uri cu spatiu limitat si cu temperaturi interne mai ridicate.

XPG VENTO 120 PRO PWM vine cu o garantie de 5 ani.

Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea si preturile produselor pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer ADATA sau sa vizitati www.xpg.com.

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand infiintat de ADATA pentru a oferi produse de inalta performanta jucatorilor, profesionistilor Esports si pasionatilor de tehnologie. Suntem dedicati dezvoltarii de produse care sa ofere performante extreme si, prin urmare, colaboram indeaproape cu comunitatea de gaming si e-sports pentru a obtine informatii despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gama completa de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive si le producem la cele mai inalte standarde de stabilitate, fiabilitate si performanta. Dezvoltam, de asemenea, produse cu design modern si elegant, care ne-au adus mai multe premii internationale de prestigiu cum ar fi iF Design si Good Design. Dincolo de produse, jucam un rol activ in sponsorizarea si sustinerea evenimentelor si echipelor eSports din intreaga lume pentru a realiza experiente de joc extreme, la cele mai inalte niveluri.

Despre NIDEC

Nidec Servo este una dintre companiile grupului numarul 1 in lume producator de motoare mici si pretioase Nidec. Ca membru al Nidec, dezvoltam si furnizam motoare pasive hibride si ventilatoare ca o companie orientata spre tehnologie. Producem 3 milioane de unitati pe luna. Toate produsele noastre sunt dezvoltate pe baza nevoilor si cerintelor clientilor nostri la care am adaugat propria noastra tehnologie si know-how. Tehnologia electrica, tehnologia mecanica pentru proiectarea structurala, tehnologia electrica pentru proiectarea software – unificam toate aceste tehnologii si oferim valoare adaugata clientilor nostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *