Posesorii de smartphone Huawei pot plăti contactless prin NFC indiferent de banca ale cărei servicii le folosesc

Telefoanele din seria HUAWEI P50 sunt cele mai noi smartphone-uri care permit efectuarea de plăți mobile NFC în România

 

București, 19 ianuarie 2022 – Huawei Consumer Business Group a completat dezvoltarea ecosistemului de aplicații ale smartphone-urilor prin adăugarea aplicației financiare Curve Pay, care permite efectuarea plăților contactless prin NFC pe smartphone-urile din seria HUAWEI P50 și alte dispozitive HMS, cum ar fi HUAWEI nova 9. Aplicația funcționează cu orice bancă sau furnizor de carduri, indiferent de locația utilizatorului și este disponibilă în CEE și țările nordice. De asemenea, începutul de an vine cu noi lansări pentru Huawei, astfel, compania pregătește lansarea a două modele noi și anume HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket.

Huawei Curve Pay

Pentru a celebra lansarea celor mai noi modele de smartphone-uri, HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, Huawei vine în întâmpinarea pasionaților de tehnologie cu o campanie care oferă premii atractive și vouchere celor care se abonează la newsletter-ul dedicat. Astfel, până pe 26 ianuarie, cei care se înscriu primesc automat vouchere pentru achiziționarea celor două telefoane din seria P50 și au șansa să câștige unul dintre cele 4 telefoane HUAWEI P50 Pocket și 14 telefoane HUAWEI nova 9.

Plăți contactless NFC indiferent de banca folosită

Prin combinarea tuturor cardurilor lor de debit, credit și fidelitate în noua aplicație financiară Curve Pay, utilizatorii au acces imediat la plățile contactelss prin telefon. Aplicația va oferi și opțiuni de rambursare de la sute de branduri populare și va oferi o imagine completă a tuturor cheltuielilor, împreună cu informații utile disponibile chiar și în monede diferite. În plus, utilizatorii Huawei vor avea acces la un curs de schimb valutar corect, fără comisioane ascunse, călătorind astfel fără a avea vreo grijă legată de bani.

Huawei Curve Pay (2)

„Utilizatorii Huawei pot plăti pur și simplu cu telefonul. Oferim acum o soluție de plată mobilă testată, ușor de utilizat și extrem de funcțională, independentă de bancă și card, ideală pentru consumatorii noștri răspândiți în atât de multe țări din Europa”, a declarat Derek Yu, Președinte Europa Centrală și de Est, Țările Nordice și Regiunea Canada. „Este o veste extraordinară pentru utilizatorii seriei HUAWEI P50, care pot accesa aplicația și pot începe să folosească imediat smartphone-ul pentru a efectua plăți contactless prin NFC”.

În cazul în care utilizatorii realizează o plată și apoi își dau seama că au folosit cardul de debit greșit, aplicația le permite să revină asupra deciziei și să selecteze un alt cont pentru a efectua tranzacția, într-un termen de 90 de zile. În plus, aplicația dispune de un mod „anti-embarrassment”, care schimbă automat cardurile în cazul în care contul implicit nu are fonduri suficiente.

Huawei Curve Pay (3) (1)

“Misiunea noastră este să simplificăm aspectele financiare din viețile oamenilor, iar lansarea Curve Pay pentru utilizatorii Huawei ne permite să ajungem la cât mai mulți oameni în Europa. Oricine ar trebui să aibă acces la soluții de plată inteligente și ne bucurăm de faptul că putem contribui la facilitarea experienței consumatorilor noștri prin plăți contactless, recompense, și până la urmă, simplitate și confort.”, a declarat Shachar Bialick, Fondator și CEO al Curve Pay.  

Plățile contactless realizate prin tehnologia NFC sunt disponibile pentru toți utilizatorii seriei HUAWEI P50 și altor smartphone-uri HMS, iar numărul de carduri de debit sau de credit care pot fi adăugate în contul Curve Pay este nelimitat. Aplicația le va oferi utilizatorilor și o defalcare a sumei cheltuite și va afișa o privire de ansamblu a tuturor soldurilor bancare conectate, pentru un control mai bun al cheltuielilor.

Utilizatorii de smartphone-uri care s-au înregistrat în aplicația financiară Curve Pay prin AppGallery vor primi în plus 1% cashback în primele 30 de zile și 5% cashback pentru achizițiile din Huawei e-shop din Polonia, Republica Cehă și România.

Colaborarea dintre Huawei și aplicația financiară Curve Pay este parte din strategia celor două companii de a ajuta cât mai mulți oameni să plătească prin telefon în 2022 și mai departe.

Aplicația financiară Curve Pay este disponibilă în următoarele țări din CEE și regiunea nordică: România, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Austria, Suedia, Slovacia, Croația, Norvegia, Danemarca, Lituania, Slovenia, Finlanda, Letonia, Cipru și Estonia.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care le permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai simplă – iar acest lucru face parte din strategia extinsă „1+8+N” a Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastră este de a crea o platformă deschisă, inovatoare de distribuție a aplicațiilor, care să fie accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja cu strictețe confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind unul din primele trei magazine de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, incluzând navigare & transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 560 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,1 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Pentru actualizări despre AppGalery, ne puteți urmări pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/AppGallery

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:https://youtube.com/AppGallery

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

 

Despre Curve Pay

Curve Pay este o aplicație financiară. Are misiunea de a fi ghișeul unic pentru toate nevoile financiare ale consumatorului; un singur punct de acces la o gamă largă de produse și servicii financiare, care reunește toți banii tăi într-un singur smart card și într-o aplicație și mai inteligentă. Spre deosebire de alte servicii disponibile pe piață astăzi, Curve Pay le permite clienților să se conecteze și să-și supraalimenteze băncile moștenite până în secolul 21, fără a părăsi banca sau a se înscrie la o nouă bancă. Curve Pay este disponibil pe 31 de piețe din Regatul Unit și din Spațiul Economic European (SEE).

Curve acceptă rețelele Mastercard®, Visa și Diners Club. Cardul Curve și banii electronici, aferente cardurilor emise în Regatul Unit, sunt emise de Curve UK Limited, autorizată în Regatul Unit de către Autoritatea de Conduită Financiară să emită monedă electronică (număr de referință fermă 900926) în conformitate cu Regulamentele privind monedă electronică din 2011. Curve Card și e-money, aferente cardurilor emise în SEE, sunt emise de Curve Europe UAB, autorizată în Lituania de Banca Lituaniei (licență pentru instituția monetară electronică nr. 73 eliberată la 22 octombrie 2020) sub Republica Lituania Legea privind moneda electronică și instituțiile de monedă electronică.

Pentru mai multe informații, accesați www.curve.comwww.curve.com/flex, urmăriți-ne pe LinkedIn, Twitter @imaginecurve și Instagram @imaginecurve sau dați like paginii noastre de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *