Thoughtworks România conectează programatorii din țară cu tehnologiile globale pentru a fi mai competitivi și mai bine plătiți

Compania susține profesioniștii IT din România la Codecamp, unde prezintă cele mai moderne tehnologii din domeniu

 

BUCUREȘTI, România, 19 mai 2022 – Thoughtworks (NASDAQ: TWKS), o companie globală de consultanţă în tehnologie care integrează strategia, design-ul și ingineria pentru a stimula inovarea digitală, conectează specialiștii IT din România cu tehnologiile globale, în cadrul evenimentului Codecamp, unul dintre cele mai importante meet-up-uri dedicate programatorilor din țară.

Thoughtworks România, angajator de top în industria software, susține în permanență profesioniștii IT, oferindu-le acces la informații și cele mai noi tehnologii necesare pentru a evolua în carieră, ceea ce îi face să fie mai competitivi pe piață și implicit să își crească veniturile. Astfel, în cadrul sesiunilor Codecamp, Thoughtworks aduce experți în ingineria software, a căror contribuție profesională este recunoscută la nivel internațional, pentru a le prezenta programatorilor din România cele mai moderne tool-uri și abordări în activitatea de scrierea a codului și în tot procesul de programare back-end și front-end.

Codecamp_TW_stage (1)

Programatorii români îl vor întâlni pe legendarul James Lewis, Software Architect&Director la Thoughtworks Marea Britanie, expert apreciat la nivel global pentru expertiza sa în arhitectură și design software și în design organizațional și dezvoltarea de produse software prin lean software development (LSD).

Ca expert în definirea stilului arhitectural emergent al Microserviciilor, din 2014, și parte din echipa Thoughtworks de peste 14 ani, James Lewis aduce o contribuție semnificativă la Codecamp prin know-how-ul său, prezentând principalele avantaje ale programării și tehnologiilor în care programatorii pot să se specializeze pentru a se diferenția pe piața muncii. Aceste tehnologii sunt necesare în companii pentru a îmbunătăți strategia tehnologică și pentru a ajuta în programarea sistemelor distribuite și adoptarea sistemelor de integrare SOA (service-oriented architecture).

Totodată, James Lewis este unul dintre cei mai importanți specialiști care contribuie la realizarea Tech Radar, o referință de top la nivel global pentru industria de tehnologii emergente.

James_Lewis_Thoughtworks_Codecamp_festival

Din partea Thoughtworks România vor mai fi prezenți Cristian Gherghe, Tech Lead and Principal Consultant, cu o experiență de peste 20 de ani în ingineria software, Amit Dube, Senior Infrastructure Consultant, și Roxana Mecea, Senior Mobile Developer, cu peste 13 ani de experiență în IT.

###

Surse suplimentare:

–    Fiți la curent cu noutățile Thoughtworks vizitând website-ul companiei

–    Urmăriți-ne pe  Twitter, LinkedIn și YouTube

–   https://www.thoughtworks.com/en-us/clients/mackmyra

Despre Thoughtworks

Thoughtworks este o companie de consultanță globală în tehnologie care integrează strategia, designul și ingineria pentru a stimula inovația digitală. Suntem peste 10.000 de oameni în 48 de birouri din 17 țări. În ultimii peste 25 de ani, am avut un impact extraordinar împreună cu clienții noștri, ajutându-i să rezolve probleme complexe de afaceri folosind tehnologia ca factor diferențiator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *