Motorola lansează local cel mai nou model din gama moto e: noul moto e32

București, 26 mai  –  Motorola lansează pe plan local cel mai nou smartphone din familia moto e, noul moto e32, echipat cu un ecran HD+ de 6,5 inci de 90 Hz, un sistem de camere triple care au capacități AI pentru realizarea videourilor și a imaginilor de înaltă calitate și o baterie puternică de 5.000 mAh. Modelul moto e32 este disponibil în România, la prețul recomandat de 779 lei, pe site-ul eMAG.

Noul moto e32 are un design subțire și elegant, rezistent la apă1, astfel încât utilizatorii îl pot folosi chiar și în condiții de ploaie. Moto e32 este disponibil în trei culori vibrante: Slate Gray, Pearl Blue și Misty Silver.

Pentru o experiență mai captivantă, smartphone-ul moto e32 dispune de un ecran HD+ ultra-wide de 6,5 inci și de o rată de refresh rapidă, de 90 Hz pentru o vizionare profesională și o calitate a imaginii impresionantă.

unnamed

Cu noul dispozitiv din gama moto e, utilizatorii Motorola se pot bucura, de asemenea, de un sistem de camere triplu, cu o cameră de 16MP cu focalizare rapidă, care oferă rezultate clare și uimitoare, chiar și în condiții de lumină scăzută. Mai mult, camera Macro Vision dedicată le aduce utilizatorilor cadre mai apropiate, afișând cele mai subtile detalii, iar senzorul de adâncime integrat în camera principală ajută la estomparea automată a fundalului pentru fotografii cu aspect mai profesionist. În plus, camera frontală de 8MP ajută la realizarea selfie-urilor, pentru imagini perfecte pentru social media.

Modelul moto e32 este prevăzut cu procesorul ultra rapid octa-core, iar memoria uMCP sporește performanțele telefonului și oferă experiențe de utilizare plăcute. De asemenea, ecranul tactil integrat citește amprentele la viteză foarte rapidă, iar utilizatorii pot accesa conținutul favorit în timp record.

Pentru performanțe impresionante, modelul moto e32 este echipat cu o baterie puternică de 5.000 mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectați la divertismentul favorit fără întreruperi.

Disponibilitate și preț

Noul Motorola e32 este disponibil acum în România, la prețul recomandat de 779 lei 2, online, pe site-ul eMAG.

  1. Designul rezistent la apă creează o barieră pentru a ajuta la protejarea împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, stropi sau ploaie ușoară. Nu este proiectat pentru a fi scufundat în apă sau expus la apă sub presiune sau la alte lichide; se poate diminua în timp. Nu este rezistent la apă.
  2. Variază în funcție de piață. Verificați cu operatorul sau retailer informații despre disponibilitate.

 

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *