Cuburi si sortatoare pentru cei mici

Jucariile sunt deosebit de importante in dezvoltarea celor mici, iar ele fac parte din universul copilariei lor, prin joc copilul isi dezvolta imaginatia dar si gandirea logica.
De aceea este bine ca sa-i oferim celui mic jucarii prin care el isi va dezvolta gandirea si imaginatia.
Inca din primele luni de viata ii putem achizitiona diverse jucarii ce ii vor antrena simturile si il vor face atent la ceea ce se intampla in jurul lui.

In ultimii ani, pe piata jucariilor observam foarte multe jucarii destinate bebelusilor cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani, jocuri ce ii vor dezvolta atentia dar si gandirea, dar in acelasi timp il vor si distra pe cel mic, datorita formelor frumos colorate. Sunt foarte mute jucarii educationale menite sa le insuseasca notiuni principale, precum numere sau litere si culori, aceste jucarii se gasesc sub diverse forme precum cuburi si sortatoare bebelusi si sunt foarte importante in dezvoltarea celor mici.
jucarie 2
O astfel de jucarie educationala este jocul de sortare BigJigs cu 4 forme geometrice ce il ajuta pe cel mic sa capete cunostinte precum formele sau divese culori.
Acest joc contine o tabla din lemn cu 4 zone de sortare pe diferite forme geometrice precum patrate, dreptunghiri, cercuri sau triunghiri. Formele sunt foarte frumos colorate pentru a ii capta atentia micutului tau si pentru a il ajuta sa invete in acelasi timp.
Un alt joc foarte frumos dar si educational in acelasi timp si pe care il poti achizitiona celui mic, produsul avand un pret acceptabil este o galetusa cu sortator Fisher Price. Galetusa are un capac sortator si prin el trebuiesc introduse in interiorul galetii diferite forme ce pot fi introduse prin locul corespunzator.
O alta jucarie foarte atractiva si frumos colorata ce contine persoanjele preferate din desene este Clementoni, o jucarie de sortat forme Mickey si Prietenii Clementoni.
jucarie 3
Jucaria contine forme ce imita personajele respective care la fel trebuiesc introduse in casuta, este o jucarie deosebita cu ajurorul careia copilul is va dezvolta abilitati viitoare, il va face atent dar il va si distra in acelasi timp.
Casuta are o usita care se deschide si in interior este un soarece ce se poate invarti, distrandu-l astfel pe cel mic.
Prin aceste jucarii, copii isi dezvolta coordonarea miscarilor dintre maine si ochi, isi dezvolta perceptia vizuala si tactila dar au parte si de o distractie pe saturate.
In magazine vom gasi foarte multe jucarii din aceasta categorie, jucarii menite in dezvolatarea abilitatilor celor mici.

Aceste jucarii sau sortatoare cum li se spune sunt deosebit de utile pentru copii incepand chiar de la varste fragede precum 8 sau 9 luni si pana la varste mai inaintate, ele avand un grad de dificultate din ce in ce mai mare o data cu cresterea celui mic.
Prin joc copilul invata intr-un mod natural sa capate si sa-si dezvolte anumite abiliati ce ii vor fi extrem de folositoare mai departe in viata, de aceea este foarte important sa incurajam copilul sa se joace, oferindu-i si jucariile potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *