Super smartphone la super pret

Iata cel mai nou telefon produs de cel mai nou producator intrat pe piata din Europa dar si din Romania. Este vorba de noul smartphone Coolpad Porto, al carui producator, Coolpad, se afla in top 10 cei mai mari fabricanti de telefoane din lume si top 5 in China, tara de unde provine.
Coolpad Porto este disponibil pe piata de la noi din tara la un pret de sub 600 de lei si vine echipat cu un hardware demn de invidiat: procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip Quad Core tactat la o frecventa de 1.2 Ghz ce ofera o viteza de procesare marita, memoria RAM de 1 Gb si un spatiu de stocare de 8 Gb ce poate fi suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb.
Telefonul este compatibil 4G LTE si suporta viteze internet de pana la 150 Mbs, are Wi-Fi integrat si bluetooth 4.0 pentru transfer rapid de fisiere. Aceste specificatii il recomanda ca fiind un excelent device cu ajutorul caruia poti viziona filme si seriale online, naviga pe internet si rula jocuri de ultima generatie la o calitate acceptabila.
Camera foto principala cu LED flash este dotata cu un senzor de 8 Mp si capacitate de a filma 1080p, iar cea secundara de 5 Mp poate filma 720p, impreuna ele te vor ajuta sa faci cele mai interesante poze.

Bateria este destul de performanta, avand o capacitate de 1800 mAh ea iti va asigura o autonomie sporita de pana la 2 zile in conditii de utilizare normale.

Pot spune ca acesta este perfect avand in vedere pretul mic si specificatiile de top cu care vine la pachet. Este un telefon potrivit daca doresti sa faci poze, obisnuiesti sa te joci cele mai noi jocuri aparute pe piata si esti conectat non-stop la retelele de socializare preferate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *