Smart lightning cable

Mi-am achizitionat de curand un nou accesoriu de care sunt foarte multumita si pe care in permanenta il voi avea in geanta.
Suntem cu totii presati de timp, iar la un moment dat simtim ca nu mai avem timp destul pentru anumite lucruri pe care vrem sa le facem, suntem parca intr-o cursa contra cronometru.

Probabil ca si mine, majoritatea persoanelor se lovesc de un lucru total neplacut atunci cand isi dau seama ca vor ramane peste program la servici, sau cand direct de la job au alte activitati pe care trebuie sa le onoreze cu prezenta, iar bateria telefonului iti indica 10%.
Cum aceste gadget-uri, precum smarthone-uri sau tablete sunt indispensabile in zilele noastre, iar cele mai inteligente dintre ele au sisteme de operare sau anumite aplicatii care ne permit sa le utilizam si la serviciu, bateria acestora trebuie incarcata mai des depinde de cat de mult este utilizat gadgetu-ul.
Cum spuneam mai sus mi-am achizitionat un cable adapator care se potriveste telefonului meu fiind creat de experii Vetter sub licenta Apple MFI.
Acest cablu m-a salvat de foarte multe ori din multe situatii neplacute, spre exemplu cand trebuia sa transfer anumite date de pe un echipament pe altul sau cand bateria telefonului era epuizata.
1
Smart lightning cable led asa cum spuneam mai sus a fost conceput de cei de la compania Vetter, o companie ale carei produse le cunostem pentru calitatile si beneficiile pe care le ofera consumatorilor, accesoriu creat sub licenta Apple MFI, adica made for Iphone, Ipad, Ipod, ceea ce asigura o utilizare a produsului in conformitate cu standardele Apple.
De ce este atat de util acest cablu o sa va detaliez mai jos:

In primul rand smart ligtning cable led ne permite sa verificam starea bateriei telefonului fara sa fie necesar sa il deblocam, datorita led-urilor incorporate care ne vor indica cand dispozitivul se incarca sau este incarcat complet.
Un alt motiv pentru care as alege inca o data acest accesoriu este faptul ca nu pierd mult timp pentru a astepta sa se incarce telefonul, viteza de incarcare a acestuia fiind una foarte mare de pana la 2,4A, iar daca vrem sa transferam date de pe un echipament pe altul de asemenea nu vom astepta mult , viteza de transfer date fiind una de pana la 480 Mbps
11
Materialele folosite la acest gadget sunt materiale premium de foarte buna calitate, conectori la cele mai inalte standarde inveliti intr-o carcasa de aluminiu pentru a oferi o protectie mai buna dar si pentru un design elegant.
Smart lightning cable led este compatibil cu dispozitive precum Iphone 6S, Iphone 6 Plus, Iphone 6 Plus, Iphone 5S, Iphone 5c, Ipod touch 5, Ipod nano7, Ipad 4, Ipad Air, ipad mini Retina

Culorile cablului sunt alb si rosu.
Expertii Vetter ne-au surprins inca o data cu un accesoriu inovator, care ne salveaza in cele mai grele momente, totodata insa ne ofera si o modalitatea usara si mult ma rapida de a transefera date in cazul in care avem un job solicitant dar si de a incarca telefonul fara a nevoie sa avem incarcatrul acestuia la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *