Engleza impecabila a copilului

Acum toata lumea pretinde ca stie engleza, chiar daca unii doar amesteca fara sens cuvinte romanesti cu cele englezesti. Pe strazile marilor orase, in mijloacele de transport in comun ni se cer informatii in engleza. Fiindca ne lipsesc cursurile de specialitate ne gasim cu greu cuvintele, ne exprimam gresit sau ridicam din umeri fiind depasiti de situatie. Trebuie sa recunoastem ca in acesta circumstanta suntem sursa de umor pentru cei din jur. Daca parintii ne-ar fi dat la cursuri de limba engleza, am fi fost feriti de aceasta situatie ridicola. Pentru ca engleza incepe sa se vorbeasca masiv si in tara noastra, nu numai in afara granitelor ei, avem datoria de a investi intr-o engleza impecabila vorbita de copiii nostri.

Iata de ce nu trebuie sa ne hazardam in a da lectii de engleza copiilor nostri sau in a-i lasa sa invete singuri. Este nevoie de interventie profesionista pentru ca ei sa se exprime impecabil in engleza si sa inteleaga cu acuratete mesajele trasmise. Daca doriti sa va imprieteniti micutii cu limba engleza, nu pierdeti timpul, ci inscrieti-i in acest moment la cursuri engleza copii!

Persoanele autorizate sa tina cursuri au pregatirea necesara, programa bine structurata, manuale, dar mai ales metode captivante si teme saptamanale. Profesorii insista ca elevii sa pronunte corect, in timp ce persoanele care nu au calificare pot forma deprinderi gresite.

La cursuri se insista pe comunicare si pe formarea de competente. Engleza impecabila a copilului spune totul despre interesul parintelui fata de viitorul acestuia. Cunoasterea unei limbi straine a devenit criteriu de admitere sau de angajare, de asemenea este proba importanta a examenului de bacalaureat. Prospectele medicamentelor, instructiunile de folosire ale electrocasnicelor sunt scrise in engleza. Nu va lasati copiii sa fie dependenti lingvistic de bunavointa altora, ci oferiti-le posibilitatea de a vorbi engleza impecabila care sa determine admiratia celor din jur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>