Cu rafturi metalice deschiderea magazinului este urgentata

Ai inchiriat locatia si ai ales cu grija un vad comercial bun, fiindca stii ca te-ai imprumutat sa ai afacerea ta. Visezi demult la un magazine elegant, dragut, bine aprovizionat la care cumparatorii sa vina cu drag. Ai alcatuit si decalogul magazinului tau. Suna divin de frumos:

-aprovizionare impecabila, niciun client sa nu fie nevoit sa se duca la alt magazin pentru ceea ce-i trebuie
-marfa expusa la vedere
-curatenie desavarsita
-preturi bune, fidelizarea cumparatorilor prin vouchere, cadouri
-punctualitate si politete.

Amenajarea interioara a durat mult. Zugravitul, parchet nou, tamplarie noua. Ai fixat deja data inaugurarii si ti-ai invitat cunoscutii la un fursec si un pahar de suc sau de sampanie. Evident, inca nu-ti permiti tigai la reducere, dar agende si pixuri personalizate vei distribui. Magazinul tau se va ridica pe ruinele celui care a dat faliment fiindca mai mult tinea inchis, decat deschis.

Care era cauza? Tot ce te intereseaza este ca tu trebuie sa te tii de cuvant si sa deschizi la timp magazinul. Dar la ultima inspectie descoperi dezastrul. Rafturile din lemn degaja un miros de igrasie si stau sa se prabuseasca. Ai fost atent la toate, dar ai omis esentialul. Incerci cu mana politele si se clatina. Nu ai cum sa pui marfa pe ele. Te plimbi ganditor si nemultumit in asteptarea masinii cu marfa si iti vine idea geniala: raft metalic.
Daca s-ar gasi undeva gata facute, ai da un telefon si ar fi aduse si montate inainte de sosirea marfii, iar onoarea ta nu va fi patata in fata cunoscutilor si viitorilor cumparatori.

Alta investitie? Se duc banii de racoritoare, agende, pixuri si piscoturi? Nu. Store Expert Logistic te va salva. Are la vanzare cele mai bune si cele mai ieftine rafturi metalice second hand pentru magazin. Suni la 0730.104.025 si afacerea ta este salvata de rafturile metalice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>