Imprimare tricouri la comanda

Un mesaj, o idee sau aparteneta la un grup pot fi acum inscriptionate pe tricouri, la comanda. Este bine sa stii ca exista serviciul imprimare tricouri si sa te exprimi prin intermediul lui.
Terminati clasa a XII-a si organizati ultima ora de dirigentie pentru a va lua ramas bun unii de la altii? Doriti sa iesiti in strada cu insemnele clasei voastre si sa va exprimati zgomotos?

Acum aveti sansa sa imprimati pe cele 30 de tricouri de aceeasi culoare mesaje de tipul:” VIII A cei mai buni”, “XII B cei mai puternici”. Puteti face cadoruri personalizate si profesorilor care v-au calauzit pasii in anii de studiu. Comandati-le tricouri cu inscriptiile: “cea mai intelegatoare” si “cea mai buna profesoara”,” cea mai tare diriginta”, “cel mai cool director”.

O iubesti si o alinti intr-un anume fel? Ce te costa sa comanzi un tricou pe care sa citeasca lumea din jur: “pisica mea”, “veverita mea” sau “jumatatea mea”?
Poti fi creatorul tricoului pe care-l porti sau pe care intentionezi sa-l faci cadou, parcurgand etapele urmatoare:

1) Se completeaza datele de contact pentru a se livra produsul la domiciliu
2) Se ofera informatii despre purtator, daca este barbat, femeie sau copil
3) Selectarea tipului bluzei
4) Se trimite imaginea/mesajul pentru imprimare
5) Se mentioneaza locul inscriptionarii: fata, spate sau si in fata si in spate.
6) Se trimite modelul creat de tine la atelier
7) Se asteapta rezultatul.

Si antreprenorii pot alege serviciul de imprimare tricouri ca forma de publicitate si de fidelizare a angajatilor sau a clientilor, oferindu-le acestora tricouri cu insemnele sau initialele firmei.
Exista numeroase motive pentru a comanda tricouri imprimate. Sunt ieftine, dragute si produc infinita bucurie celor care le primesc. Evident ca si copii ar fi mandrii sa poarte un astfel de tricou , de acea ele pot face parte si din uniforma scolara in perioada timpului frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>