Adio frustrare feminina cu extensii de par!

Exista femei care au parul foarte des si cret de la natura, din acesta cauza nu pot avea niciodata parul lung. Sigur, industria reactualizata a frumusetii a adus placile de indreptat parul, dar nu poti sta toata ziua cu placa in par, fie ea si de ceramica, iar dispozitivul nu lungeste parul.

Din cele mai vechi timpuri parul a fost considerat cartea de vizita si podoaba unei femei. Un par bogat care sa curga pe umeri si se se miste gratios ca lanurile de grau in bataia vantului este visul oricarei fete.
Cu toate acestea parul este si o mostenire genetica, asa ca daca tatal este chel, iar masa a avut cateva fire de par pe cap, de unde sa-ti dea o coama leonida?

Frustrarile feminine legate de par ar trebui sa inceteze fiindca exista extensii de par si pot fi comandate foarte usor. Esti libera sa fii stilista propriei coafuri, sa decizi lungimea, culoarea si desimea parului tau. Daca o coafura nu tine mult si necesita reimprospatare, iar efectele sale determina caderea parului (solutiile de permanent toxice, tapatul urmat de firele care se rup la descurcarea cocului), extensiile sunt de durata si nu afecteaza parul pe care-l ai.

Spuneam ca poti decide culoarea. Iti vopsesti parul pe care-l ai in nuanta dorita, apoi cauti extensii potrivite, nimic mai simplu de atat! Sigur ca inainte trebuie sa te documentezi sa vezi ce tipuri de extensii ti se potrivesc fiindca exista: extensii clip-on, extensii cusute, extensii tap-on, extensii keratina, dar si cozi silver sau gold.
Desi sunt putin mai scumpe, extensiile din par natural au un aspect matasos si lucios si nu pot fi deosebite de parul natural al purtatoarei. Varfurile extensiilor pot fi ondulate sau filate dupa dorinta, iar lunginea se decide in momentul cumpararii pentru ca este pacat sa tundem extensiile, daca initial am dorit un par foarte lung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>