De ce sa apelam la o firma repatriere decedati Italia

Vreau sa te invat ca pe un prieten drag, sa stii ce este cel mai bine de facut, daca ti-a murit cineva drag in Italia. Orice s-ar fi intamplat cu el, fie ca a fost ucis pe strada sau accidentat sau a murit in urma unui atac sau a unei boli, trebuie sa-l aduci acasa!

Sa-l abandonezi acolo, departe, cand el nu se mai poate apara, intr-un mormant neingrijit si uitat, demonstreaza lipsa de omeniei din partea ta! Sper ca te-am convins sa-ti indeplinesti ultima datorie fata de cel drag si acum, asculta-ma bine, te rog!

Sa nu incerci sa faci asta singur sau pe cont propriu! Nici nu stii de cate acte si lucruri ai nevoie, plus ca vei avea de condus doua zile din Italia in Romania, pe fondul zbuciumului sufletesc si risti sa faci accidente!
Transportul funerar autorizat necesita: pasaport mortuar international; certificat de deces International; autorizatii de transport international. Stii tu la cine trebuie sa alergi ca sa le obtii sau poti comunica in italiana cu autoritatile?

Este mult mai usor sa apelezi la o firma de repatriere decedati Italia, care le stie pe toate si colaboreaza cu autoritati din intreaga Europa. Masina firmei este dotata la standard europene., astfel ca decedatul va fi adus in tara natala in conditii de maxima igiena si conservare, oricat ar fi de cald. Sunt sigura ca nu stiai de toate aceste acte care trebuie sa insoteasca obligatoriu transportul, dupa cum nu stii ca trupul trebuie pus in doua sicrie, primul din zinc cu valvola, iar acesta se introduce in alt sicriu din lemn de esenta tare, prevazut cu gauri. Acest sistem de depunere a decedatului impiedica descompunerea. Ar fi cumplit sa primesti la domiciu un cadavru aflat in descompunere!

Singur, ar trebui sa cumperi totul, firma iti pune la dispozitie sicriul de zinc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *