Personal calificat pentru reparatii site-uri

Ce face un manager cand site-ul institutiei sau afacerii sale este blocat? Imaginati-va un supermarket caruia i s-au blocat usile in timpul programului. Clientii nehotariti din magazin raman blocati acolo, cu produsele neachitate, in timp ce cumparatorii care au nevoie urgenta de produse asteapta nervosi pe la usi.

Astfel de situatii sunt iminente si se pot intampla si in mediul virtual. Sunt momente in care un site, un blog, un magazin online sunt impracticabile si necesita reparatii capitale facute de profesionisti.
Sa stai cu site-ul blocat zile intregi demonstreaza lipsa de seriozitate si respect fata de clienti, cand ai la dipozitie cele mai bune servicii web design.

Firmele cu adevarat bune de web design nu se ocupa doar de creatie si promovare, ci se pricep la fel de bine si la mentenanta, timpul de interventie in cazul in care site-ul tau a ramas in pana fiind de 48 de ore.

Este posibil ca site-ul tau sa fie grav bolnav, de aceea profesionistii iti vor oferi cea mai eficienta protecție antivirus și antispamm. Daca semnezi un program de mentenanta standard pentru site-ul tau, ei vor verifica in fiecare luna functionalitatea acestuia. Sa zicem ca ai nevoie de repararea site-ului tau in acest moment, ca de functionarea lui depinde intreaga ta viata.

Iti vine sa crezi ca o ora de interventie suplimentara costa doar 30 de euro?
Itexclusiv iti ofera o idee salvatoare pentru afacerea ta, cand se blocheaza sau se viruseaza site-ul: pagina de Facebook a afacerii sau a companiei tale.

Inainte de a demara afacerea ta in mediul online este bine sa stii care sunt cei mai buni specialisti, atat pentru web design si promovare, dar si in reparatii ale site-urilor, bogurilor sau magazinelor virtuale, mai ales daca acestea cad in perioadele cheie ale activitatii: cand se iau salariile, de Black Friday sau cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *