Cauta singur locuri de munca Germania!

Germania este in prezent Paradisul locurilor de munca decente si bine platite. Conform unui studiu recent, in ultimii 6 ani acesta tara a scos la concurs pe piata de munca europeana 300 000 de posturi. Aplicantii aleg Germania, datorita urmatoarelor motive:

-seriozitatea nemteasca se manifesta si in relatiile de munca. Angajatorii respecta prevederile contractuale si isi respecta angajatii.
-salariile sunt foarte bune, un muncitor din constructii, calificat ca tamplar, zidar, sudor, macaragiu poate avea un salariu de 1600-2000 de euro, in timp ce un medic poate lua de la 3000, la 5000 de euro lunar, in functie de specializare.
-studentii isi pot gasi un job de vara sigur si bine platit
-serviciul se incepe repede, in maxim doua saptamani de la sustinerea interviului si acceptarii locului de munca
-multi angajatori ofera si cazare gratuita in conditii mai mult decat decente: singur in camera, acces la baie si bucatarie, asigurarea medicala achitata de angajator.

Te afli in cautare locuri de munca Germania? Pe www.vijobs.ro gasesti mai multe decat ai nevoie.
Instalatorilor cu experienta in montarea si refacerea retelelor de apa-canal si termice + mentenanta la case din diferitele locatii din Olanda si Germania li se asigura si transportul din Romania in Germania sau Olanda de catre angajator, salariul fiind de 1900 euro. Salariatul care are cazare gratuita in regim garsoniera sau single si asigurarea medicala platita de firma, beneficiaza si de 20 de zile de concediu pe an. Pentru asistentele medicale exista programe de invatare a limbii germane si acomodarea cu conditiile de la locul de munca de-acolo, cursantele primind si burse in timpul scolarizarii de trei luni. In cazul in care sunt casatorite, angajatorul se oblige sa gaseasca un loc de munca si pentru sot.

O asistenta medicala care aplica pentru un program de formare trebuie sa ia in calcul beneficiile urmatoare: – cazare pe toata durata cursurilor de limba germana
– bursa pe perioada cursurilor
– taxele si costurile unei examinari pentru obtinerea certificatului de limba B2 necesar suportate de angjator
– manuale si materiale necesare pentru cursuri puse gratuit la dispozitie
– asistenta in obtinerea certificatului de competenta profesionala
– deplasarea in Germania gratuita
– contract de munca asigurat in momentul sosirii in Germania
– toate formalitatile in vederea recunoasterii calificarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *