3 destinatii exotice de vis pentru vacanta

Vara aceasta parca nu este ca toate celelalte veri, parca e mai speciala…de fapt parca la fel gandim de fiecare data cand vine vara. De ce? Pentru ca urmeaza sa alegem o noua destinatie de vacanta si suntem extaziati la gandul ca poate reusim sa mergem de data aceasta in cea mai exotica locatie de pe planeta. Prin Filadelfia Turism, o agentie parte a Filadelfia Group, putem ajunge aproape oriunde in lume, chiar si in Caraibe sau in alte locatii foarte indepartate. Sa vedem in ce destinatii exotice putem merge cand e vara la noi, pentru ca exista destule destinatii exotice in care putem merge pe tot parcursul anului.

1.Mauritius
 

Mauritius este destinatia de vis pentru oricine isi doreste un sejur romantic. Plaje cu multi palmieri si nisipuri fine, acestea sunt doar doua dintre lucrurile care te vor impresiona in aceste locuri. O vacanta in Mauritius este o vacanta de lux. Insulele Mauritius sunt perfecte pentru cupluri, peisajele fiind foarte romantice, mai ales la apus. Bucataria locala este de fapt o combinatie intre bucataria mai multor culturi, cum ar fi cea chineza, franceza si altele. Din aprilie si pana in decembrie, ai timp destul sa vizitezi acest loc de vis.

2.Zanzibar
 

In Zanzibar, culoarile de baza sunt turcoazul si albul, pentru ca apa are diverse nuante de turcoaz, iar nisipul este alb, chiar stralucitor pe alocuri.  Aici poti face scufundari printre recifuri de corali de o frumusete absoluta. In Zanzibar este recomandat sa mergi din iunie pana in octombrie si chiar merita, pentru ca este unul dintre cele mai exotice locuri pe care le poti vizita.

3.Hawaii
 

In Hawaii vom gasi climatul ideal incepand cu luna mai si pana in octombrie. Stim din filmele americane cat de primitor si de familiar este Hawaii. A fi in Hawaii inseamna relaxare totala si inseamna vacanta perfecte pentru cupluri si familii. Aici poti sa te bucuri si de o viata de noapte foarte activa. Mancarea e fantastica si vei avea tot timpul ce sa faci, pentru ca in Hawaii distractia e la ea acasa.

Oriunde ai merge in aceasta vara, celelalte destinatii posibile iti vor ramane pentru urmatorii ani, chiar daca arzi de nerabdare sa vezi totul acum. Daca litoralul romanesc nu mai prezinta interes, alege o destinatie exotica si vei vedea diferenta. Fiecare vacanta iti va fi unica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *