Vreau sa ma conectez la limba internautilor!

Internetul este refugiul a milioane de oameni. Si-au mutat afacerile in acest mediu, cabinetele de avocatura si clinicile medicale, internetul este poarta prin care patrunzi in alta lume. Ai nevoie de un sfat? Zeci de oameni stau la sfat pentru tine. Astfele gasesti aici si medicamente si recenzii pentru locuri de cazare si lucrul cel mai fasninant, poti vorbi cu oameni aflati in Africa sau Australia pe care nu i-ai vazut niciodata! Comunici cu necunoscutul, dar nu poti face asta intr-o limba necunoscuta. Engleza este codul de comunicare al internautilor si prin ea se denumesc toate componentele computerului si operatiunile pe care le faci in prezenta acestui dispozitiv fasninant.
Aici mi-am facut multi prieteni si tot aici am luat hotararea sa merg la studii la Cambridge. Nu sunt o lasa, nu fug de greutatile din tara mea, ci vreau sa ma intorc mai pregatita sa pun umarul la cladirea unei lumi mai bune. Putina exgleza stiu, dar cand ma prind in discutii aprinse despre lume si viata cu prietenii mei trebuie sa le cer scuze si sa fug la dictionarul online. La universitate nu va fi la fel. Nu pot sa le spun profesorilor si colegilor: “Permiteti-mi, va rog sa arunc o privire in dictionar” sau “Lasati-ma sa ma uit intr-o carte de gramatica limbii engleze sa vad cum era regula acesta”. Singura solutie am gasit-o tot pe internet: cursuri Cambridge oferite de Englishconnection.
Nu pot apela la oricine cand este in joc viitorul meu. Ei au experienta in domeniu de peste 30 de ani si 95% dintre cursantii lor iau cele mai mari note la examenele de limbi straine oriunde in lume. Pentru mine viata intr-o univeristate de prestigiu va fi cel mai serios examen, pe care nu pot sa-l dau fara o pregatire prealabila la engleza. Institutia mi-a fost recomandatain mediul online si in cel fizic. Am stat de vorba cu beneficiari de toate varstele si de toate profesiile.
Asa am aflat ca si intreprinzatori de la sate au urmat aceste cursuri sa-si vanda marfurile in strainatate. Femei care fac costume populare, barbati care sculpteaza in lemn si vand branza sau animale, toti se pregatesc masiv sa stie o limba care sa le permita sa-si vanda produsele oriunde in lume. Daca ei au putut, si eu pot. Au venit aici liceeni care se pregatesc pentru bacalaureat si vor calificativ maxim la proba de competente lingvistice. Increderea le-a fost rasplatita, pentru ca oriunde ar merge sunt laudati pentru modul subtil si elegant in care se exprima si simultan cu ei sunt laudati si profesorii.
Englishconnection investeste resurse valoroase in engleza clientilor.
1) Resursa umana: cei mai buni profesori de limbi straine din tara. Multi dintre ei au studiat in strainatate si au o experinta considerabila de comunicare in acesta limba.
2) Resurse materiale: o locatie confortabila, cu spatii mari si curate de studii, dispozitive media, cele mai bune manuale din lume.
Recomand tuturor sa urmeze cursuri de limba engleza cu ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *