Samsung lansează trei noi accesorii pentru o viață echilibrată și conectată

01. Galaxy Watch Active, Fit, BudsBucurești, 20 februarie 2019 – Samsung Electronics a anunțat astăzi noua sa gamă de accesorii, care cuprinde: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds. Ceasurile și căștile fără fir sunt gândite pentru o diversitate de stiluri de viață. Pentru cei care vor să aibă o viață echilibrată, dar și pentru cei care au nevoie de un plus de motivație, accesoriile Samsung vin în ajutor, astfel încât atingerea obiectivelor de fitness sau cele de viață sănătoasă să fie mult mai ușoară, iar distracția să nu fie scoasă din ecuație.

“Utilizatorii pun bunăstarea lor generală în centrul tuturor deciziilor pe care le iau cu privire la viața lor, astfel că sunt în căutare de accesorii care să îi ajute să fie cât mai activi și să aibă un stil de viață echilibrat. Fiecare are propria modalitate de a-și atinge obiectivele. Suntem încântați să prezentăm noua noastră gamă de accesorii care se vor integra perfect în viața celor preocupați de starea lor generală de sănătate”, afirmă DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Communications din cadrul Samsung Electronics.

02. Galaxy Watch Active_Key Visual

Galaxy Watch Active: stilul întâlnește sportul

Pentru consumatorii de fashion, care vor să trăiască cât mai sănătos în fiecare zi, Galaxy Watch Active este nu doar inteligent, dar și elegant. Având un ambalaj premium, comparabil cu cel al lui Galaxy Watch, Galaxy Watch Active vine cu un design nou, sportiv, subțire, ușor și versatil, care vă va ajuta în demersul către o viață echilibrată. Designul atractiv și minimalist îl face ușor de folosit și de purtat. Alegeți o față, apoi o curea sportivă dintr-o gamă largă de culori care să se potrivească cu stilul vostru.

Bunăstarea de zi cu zi înseamnă mai mult decât bifarea unor obiective de fitness. Galaxy Watch Active vine cu o abordare holistică în a monitoriza ceea ce este cu adevărat important. Cu funcțiile legate de exercițiile fizice, cea de monitorizare a somnului, a stresului si monitorizarea sănătății fac din Galaxy Watch Active un antrenor personal pentru cei care vor să aibă un corp și o minte sănătoase. Acesta combină cele mai bune funcții din portofoliul Galaxy cu caracteristici îmbunătățite în ceea ce privește fitness-ul și bunăstarea.

  • Monitorizarea tensiunii arteriale: O noutate în portofoliul Galaxy, Galaxy Watch Active monitorizează foarte precis tensiunea arterială. Descărcați aplicația My BP Lab, aplicație dezvoltată împreună cu Universitatea din California, San Francisco (UCSF), care pe Galaxy Watch Active vă va ajuta să vă monitorizați sănătatea zilnic.
  • Stare de liniște mintală: Gestionarea stresului este acum mai puțin stresantă datorită Stress Tracker de pe Galaxy Watch Active. În acest fel vă păstrați nivelul de stres sub control și vă monitorizați sănătatea pe termen lung. Puteți să faceți exerciții de respirație cu ajutorul aceleiași aplicații.
  • Controlul obiectivelor de fitness: Alegeți-vă o activitate și începeți să vă antrenați. Atât de ușor este. Galaxy Watch Active ține pasul cu voi și detectează automat când alergați, mergeți cu bicicleta, vâsliți sau începeți o sesiune intensă de cardio. Puteți să

vă implicați în peste 39 de activități, să vă stabiliți obiective zilnice și să vă monitorizați progresul.

Galaxy Watch Active vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de viață și să aveți parte de o experiență conectată, parte integrantă din ecosistemul Galaxy. Galaxy Watch Active este compatibil cu Android și iOS și oferă coaching în timp real, monitorizarea activităților din interior/din aer liber și include și aplicații terțe – Under Armor, Spotify și Strava. Puteți să vă folosi vocea – care e recunoscută de Bixby – pentru a controla Galaxy Watch Active, a apela sau a trimite mesaje fără să folosiți telefonul.

galaxy_fit_0

Galaxy Fit și Galaxy Fit e: fitness în fiecare zi pentru toată lumea

Conceput pentru pasionații de fitness, de la alergătorii ocazionali la sportivii de performanță, Galaxy Fit și Galaxy Fit susțin un stil de viață activ. Cu o formă subțire și ușoară, Galaxy Fit și Galaxy Fit e sunt ușor de manevrat și confortabil de purtat toată săptămâna.

Galaxy Fit și Galaxy Fit e permit o monitorizare ușoară și intuitivă care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de fitness. Galaxy Fit și Galaxy Fit e încep automat să vă urmărească activitatea atunci când mergeți, alergați, mergeți cu bicicleta, vâsliți, folosiți trainerul eliptic sau începeți o sesiune intensă de cardio. De asemenea, puteți selecta din mai mult de 90 de activități diferite în aplicația Samsung Health de pe telefon, iar Galaxy Fit / Galaxy Fit e va începe automat să monitorizeze sesiunea de workout aleasă. În plus, cu funcția de analiză îmbunătățită a somnului și cea de gestionare a stresului, puteți să vă monitorizați starea de bunăstare generală în orice moment al zilei.

Galaxy Fit și Galaxy Fit e sunt ușor de folosit chiar și în deplasare, datorită unei interfețe intuitive și a experienței de utilizare foarte prietenoase. Veți primi alerte și mesaje sau puteți verifica bara de widget-uri cu informații sincronizate direct de pe smartphone – precum alarma, calendarul sau vremea – fără să fie nevoie să verificați telefonul. Când călătoriți într-o zonă cu alt fus orar, Galaxy Fit va afișa automat un ceas dual, astfel vă va fi mult mai ușor să vă gestionați timpul. Ambele dispozitive sunt rezistente la apă 5ATM, astfel încât puteți să le luați și la duș sau la piscină.

08. Galaxy Buds_White

Galaxy Buds

Galaxy Buds sunt cele mai bune căști fără cablu pentru cei care doresc o experiență conectată și atunci când sunt în mișcare. Sunt foarte confortabile, ușor de controlat, sunetul este clar, în plus sunt de dimensiune compactă – un accesoriu ideal pentru viața de zi cu zi.

Galaxy Buds oferă experiența audio perfectă, cu sunet produs de AKG. Enhanced Ambient Sound vă permite să auziți clar ce se întâmplă în mediul înconjurător, chiar și în timp ce căștile sunt în urechi, astfel încât să rămâneți conștienți și de ce se întâmplă în exterior, timp în care puteți să apelați pe cineva sau să ascultați melodiile preferate. Sunetul premium se extinde și la sunetul vocii voastre. Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și unul exterior în fiecare cască, astfel încât puteți să vă folosiți vocea atât în medii liniștite, cât și în medii zgomotoase.

Galaxy Buds ține pasul cu voi toată ziua, cu până la șase ore de streaming Bluetooth și până la cinci ore de apeluri. În plus, carcasa compactă oferă o încărcare de până la șapte ore și oferă căștilor Galaxy Buds 1,7 ore de utilizare printr-o încărcare rapidă de doar 15 minute. Cu încărcarea wireless și Wirelless PowerShare intre device-uri puteți obține o încărcare rapidă de la Galaxy S10, cel mai recent smartphone Samsung.

Galaxy Buds se integrează cu Bixby pe cele mai recente dispozitive mobile Galaxy, astfel încât puteți activa asistentul inteligent rapid fără să puneți mâna pe telefon. Pur și simplu folosiți vocea pentru a efectua apeluri, pentru a trimite mesaje text sau pentru a verifica bateria căștilor.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit și Galaxy Buds, accesați: https://www.samsungmobilepress.com/galaxy-wearables sau news.samsung.com/galaxy.

Galaxy Watch Active – specificații
Categorie Specificații
Color Silver, Black, Rose Gold, Sea Green
Dimensiune & Greutate 40mm, 39.5 x 39.5 x 10.5mm, 25g
Display 1.1” (28mm) 360 x 360 AMOLED Full Color Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3

Strap 20mm (interchangeable)
Baterie 230mAh
AP Eș=xynos 9110 Dual core 1.15 GHz
Sistem de operare Tizen-based Wearable OS 4.0
Memorie 768MB RAM + 4GB Internal Memory
Conectivitate Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Senzor Accelerometer, Gyroscope, Barometer, Heart Rate Monitoring, Ambient Light
Încărcare WPC-based wireless charging
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate Samsung, other Android: Android 5.0 or higher, RAM 1.5GB above
iPhone: iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above

 

Galaxy Fit / Galaxy Fit e Specifications
Categorie Galaxy Fit – specificații Galaxy Fit e – specificații
Color Black, Silver Black, White, Yellow
Display 0.95” Full Color AMOLED

120 x 240, 282ppi

0.74” PMOLED

64 x 128, 193 ppi

AP MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96MHz
Sistem de operare Realtime OS Realtime OS
Mărime 18.3(W) x 44.6 (H) x 11.2(T)

24g (w/strap)

16.0(W) x 40.2(H) x 10.9(T)

15g (w/ strap)

Memorie 512KB internal RAM,

2048KB external RAM,

32MB external ROM

128KB internal RAM, 4MB external ROM
Conectivitate BLE BLE
Senzor HRM, Accelerometer, Gyroscope HRM, Accelerometer
Baterie 120mAh 70mAh
Încărcare NFC Wireless Pogo
Durabilitate 5ATM water resistance

MIL STD 810G

5ATM water resistance

MIL STD 810G

Compatibilitate Samsung, other Android: Android 5.0 or higher, RAM 1.5GB above
iPhone: iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above

 

Galaxy Buds – specificații
Categorie Specificații
Culoare Black, White, Yellow
Mărime Earbud: 17.5 (W) x 19.4 (D) x 22.3 (H) mm / Case: 38.8 (W) x 70 (D) x 26.5 (H) mm
Greutate Earbud: 5.6g per earbud / Case: 39.6g
Conectivitate Bluetooth 5.0
Senzor Accelerometer, Proximity, Hall, Touch, Ear on/off detection
Baterie Earbud: 58mAh / Charging case: 252mAh
USB Type-C
Speaker  5.8pi Dynamic Driver
Compatibilitate Android 5.0 or later, RAM 1.5GB or above
Audio Audio Codec: SBC, AAC, Scalable (Samsung proprietary)


Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *