ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s

SU750-45left

Un upgrade de performanta excelent si accesibil

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea noilor SSD-uri ADATA Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s. Echipate cu TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash de ultima generatie si cu o multime de alte specificatii, noul model SU750 ofera performante de top si fiabilitate, fiind o alegere excelenta pentru utilizatorii care doresc un upgrade accesibil.

Cu tehnologie 3D NAND Flash, noul SU750 ofera capacitati de stocare mai mari, de 256 GB, 512 GB si 1 TB. Cu SLC Caching, unitatile pot atinge viteze de citire/scriere de pana la 550/520MB pe secunda pentru a accelera performanta PC-ului. Utilizatorii se vor bucura de faptul ca nu mai trebuie sa astepte deschiderea fisierelor sau incarcarea anumitor programe. In plus, fara componente mecanice, SSD-urile SU750 sunt mai rezistente decat HDD-urile. Ele sunt mai rezistente la socuri si vibratii (1500G/0.5ms), oferind astfel o protectie mai buna a datelor. De asemenea, SSD-urile sunt silentioase si consuma mai putina energie decat HDD-urile.

SU750_front

Tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) error correcting code permite SSD-urilor SU750 sa detecteze si sa remedieze erorile, pentru a asigura integritatea datelor si, astfel, sa beneficieze de o durata de viata extinsa. Odata cu achizitionarea unui SSD SU750, utilizatorii pot descarca gratuit SSD Toolbox si Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze SSD-urile SU750, oferind informatii legate de starea unitatii, nivelul de uzura si despre durata de viata. Migration Utility este util in special pentru utilizatorii care efectueaza mutarea datelor de pe un HDD pe SSD, deoarece permite backup simplu si direct, precum si migrarea datelor, inclusiv a sistemului de operare.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *