Samsung ne arată viitorul cu o nouă categorie de telefoane mobile: Galaxy Fold

Infinity Flex Display, cu primul ecran dinamic AMOLED, posibilități nenumărate de multitasking și cea mai versatilă cameră de până acum – toate într-un singur device

A fost prezentat Samsung Galaxy Fold, un nou dispozitiv pliabil, care deschide o nouă categorie de telefoane mobile. Galaxy Fold este echipat cu primul ecran Infinity Flex Display de 7 inci din lume, care se pliază într-un dispozitiv compact. Galaxy Fold oferă o nouă modalitate de multitasking, vizionare de videoclipuri, jocuri și multe altele – aducând la viață noi experiențe și noi posibilități.

„Astăzi, Samsung scrie următorul capitol din istoria inovației mobile, materializând tot ceea ce nu credeam că este posibil într-un telefon mobil. Galaxy Fold introduce o nouă categorie, aducând la viață noi capacități pe care nu le-am văzut înainte pe Infinity Flex Display. Am creat Galaxy Fold pentru cei care vor să experimenteze ceea ce poate face un device portabil premium, dincolo de limitările unui smartphone tradițional”, a afirmat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Un smartphone. O tabletă. Un singur device

Galaxy Fold face parte dintr-o categorie nouă de produse. Acesta oferă un nou tip de experiență mobilă care permite utilizatorilor să facă lucruri pe care nu le-ar putea face cu un smartphone obișnuit. Utilizatorii au acum parte de ce este mai bun din ambele lumi; un dispozitiv compact care se deschide pentru a forma cel mai mare display de pe un smartphone Samsung. Galaxy Fold reunește inovații din inginerie și inovații de display, dezvoltate în decurs de opt ani de la debutul primului prototip de telefon pliabil lansat de Samsung în 2011.

 

  • Materiale noi pentru display: Ecranul intern nu se îndoaie. Se pliază. Plierea este mai intuitivă și o inovație mult mai dificil de materializat. Samsung a inventat un nou strat de polimeri și a creat un display cu aproximativ 50% mai subțire decât ecranul obișnuit pentru smartphone-uri. Noul material face ca Galaxy Fold să fie flexibil și dur, construit pentru a rezista.
  • Mecanism de suspensie: Galaxy Fold se deschide ușor și natural, ca o carte, și se închide compact printr-o singură mișcare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticată cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul să își mențină designul elegant.

 

  • Noile elemente de design: De la ecran la carcasă, fiecare element pe care îl puteți vedea și atinge – Samsung le-a integrat excelent în întreaga structură. Scanerul de amprente se găsește pe partea în care degetul arătător stă în mod obișnuit, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință. Cele două baterii și componentele sunt distribuite uniform, astfel încât Galaxy Fold să se simtă echilibrat în mâini. Culorile cu finisaje unice – Space Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue – dar și logo-ul Samsung se integrează perfect în structura completă.

  

O experiență cu totul nouă

Galaxy Fold a fost conceput având profilul de utilizator de smartphone-uri în minte – a fost gândit cu scopul de a le oferi acestora o experiență mai bună. Galaxy Fold se transformă în ecranul de care aveți nevoie. Îl puteți scoate din buzunar pentru a răspunde la apeluri, la mesaje și îl puteți deschide pentru multitasking și pentru o mai bună vizionare pe cel mai mare ecran mobil, care vă este util pentru prezentări, reviste digitale, filme și conținut AR.

UX-ul unic, construit special pentru Galaxy Fold, oferă noi modalități de a beneficia la maximum de smartphone:

  • Fereastră multi-activă: Deschideți simultan până la trei aplicații active, indiferent la ce lucrați sau ce vă jucați. Vă pregătiți de o sesiune de vizionare neîntreruptă? Verificați ultimele apariții pe Amazon Prime Video, căutați cele mai recente recenzii și invitați-vă prietenii să se alăture maratonului prin trimiterea unui simplu mesaj cu trailer-ul filmului – toate acestea pe un singur ecran.
  • Continuitate în aplicații: Veți avea parte de tranziții intuitive, fără întreruperi între telefonul pliat și ecranele principale. Indiferent că închideți sau deschideți Galaxy Fold, aplicațiile se vor afișa automat așa cum au fost lăsate. Rămâneți conectat la Instagram vizualizând întregul feed cu o singură mână și verificați rapid notificările. Când sunteți gata să faceți o fotografie, să editați una sau să aruncați o privire mai atentă în feed, deschideți telefonul pentru acces la ecranul mare.

Samsung a colaborat cu Google și cu comunitatea de dezvoltatori Android pentru a se asigura că aplicații– precum Facebook, WhatsApp și YouTube – pot fi accesate și de pe Galaxy Fold.

Performanță premium pe Galaxy Fold

Galaxy Fold este construit pentru utilizări intense, fie că este vorba de lucru, de jocuri sau de sharing – toate acestea necesită performanță avansată. Având un hardware puternic, pe Galaxy Fold veți putea finaliza orice fel de task.

  • Do More: Pentru a asigura că totul funcționează fără probleme, chiar și atunci când sunt deschise trei aplicații simultan, Samsung a echipat Galaxy Fold cu un chipset AP de înaltă performanță și 12 GB de memorie RAM cu performanțe asemănătoare cele ale unui PC. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a ține pasul cu multitudinea de activități pe care telefonul le suportă. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl puteți lăsa pe al doilea acasă.
  • Experiență multimedia: Galaxy Fold este gândit pentru entertainment. Datorită imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED și a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate, precum Asphalt 9, sunt redate în culori bogate, iar sunetul are o calitate excelentă.
  • Cea mai versatilă cameră de până acum: Indiferent de cum ții sau pliezi telefonul, una din camere va fi mereu gata să surprindă o imagine, astfel încât să nu ratezi nimic important ce ai vrea să imortalizezi. Cu 6 lentile – trei în spate, două în interior și una în lateral – sistemul de camere de pe Galaxy Fold se caracterizează prin flexibilitate. Galaxy Fold duce multitasking-ul la un alt nivel, permițând chiar folosirea altor aplicații în timpul unui apel video.

Do it All cu Galaxy Fold

Galaxy Fold este mai mult decât un dispozitiv mobil. Este un portal către o întreagă galaxie de dispozitive și servicii conectate pe care Samsung le-a dezvoltat de-a lungul anilor pentru ca utilizatorii săi să fie capabili să facă lucruri pe care nu le puteau face înainte. Folosiți Samsung DeX pentru productivitate mai mare, care oferă o experiență asemănătoare cea de pe PC. Bixby este echipat cu noi funcționalități inteligente, cum ar fi Bixby Routines, care vă anticipează nevoile, iar Samsung Knox vă va păstra datele și informațiile în siguranță. Fie că folosiți telefonul ca să faceți achiziții cu Samsung Pay, fie că folosiți Samsung Health pentru a vă gestiona rutina de sănătate, întreg ecosistemul Galaxy este creat pentru a vă ajuta să duceți la bun final lucrurile de care sunteți cu adevărat pasionați.

Galaxy Fold va fi disponibil în LTE, dar și în 5G începând cu al doilea trimestru al anului 2019.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Fold, accesați http://www.samsungmobilepress.com,  news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/galaxy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *