Echipamente Next Level Racing pentru simulatoare – disponibile în România prin MGT Educational

MGT Educational, important furnizor de tehnologie în România, specializat în distribuția de produse și soluții IT, anunță disponibilitatea echipamentelor Next Level Racing, concepute pentru a oferi pasionaților de simulatoare de curse o experiență ultra-realistă.

Pentru o experiență cât mai reușită în simulatoarele de curse, atât Next Level Racing cât și dezvoltatorii de jocuri și chiar piloți profesioniști, recomandă recrearea condițiilor dintr-un automobil de curse adevărat. În acest scop, pe piața din România sunt disponibile 2 cockpit-uri Next Level Racing: GT Track PlayStation Edition și F-GT. Primul reprezintă o versiune certificată oficial PlayStation a modelului GTtrack, considerat cea mai bună alegere pentru o experiență realistă în simulatoarele de curse. Acesta se remarcă prin rigiditatea deosebită, opțiunile complete de ajustare și prin oferirea unei poziții la volan cu adevărat inspirate din realitate. Dezvoltat în colaborare cu piloți profesioniști de curse și cu campioni eSports, modelul este compatibil cu majoritatea volanelor și seturilor de pedale de pe piață, precum cele produse de Thrustmaster, Logitech sau Fanatec. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, așa că GT Track vine pe un cadru cu roți blocabile și picioare din cauciuc reglabile, suporturi ajustabile pe toate axele necesare pentru volan, pedale, schimbător de viteze, frână de mână, un scaun sport cu centuri de siguranță în 4 puncte și adaptor Buttkicker Gamer 2.

F-GT este un produs mai accesibil, dar perfect capabil de a contribui semnificativ la experiența realistă pe care și-o doresc toți pasionații de jocuri de curse. Mulțumită designului inovator, acesta poate fi instalat în 2 moduri diferite, pentru a asigura utilizatorului atât o poziție de curse tip Formula, cât și una inspirată din cursele GT. Este posibilă ajustarea rapidă a poziției volanului, pedalelor și schimbătorului de viteze, iar scaunul se remarcă prin suportul lombar cu care este prevăzut. Pachetul conține un adaptor Buttkicker Gamer 2, iar rigiditatea întregului ansamblu este atât de bună, încât este folosit chiar și de profesioniști.

Pe lângă cele 2 cockpit-uri de top, MGT Educational v-a distribui treptat în România toată gama de echipamente create de Next Level Racing. Dintre acestea, standul pentru volan, pedale și schimbător de viteze reprezintă astfel o soluție excelentă pentru utilizatorii care au la dispoziție mai puțin spațiu sau care alocă un buget mai mic pentru un astfel de echipament. Livrat aproape complet asamblat, acesta asigură la rândul său posibilitatea de ajustare a volanului, pedalelor și schimbătorului de viteze, care poate fi amplasat fie în partea dreaptă, fie în partea stângă. Iar pentru bugete și mai mici, este disponibil standul Lite. Totodată, sunt disponibile și accesorii adiționale, precum standul de monitor compatibil cu F-GT, ce permite montarea unui ecran de până la 65” sau a 3 ecrane de câte 27”, cu o greutate totală de până la 60kg. Iar pentru protejarea pardoselii din camera de gaming, este indicată și achiziționarea unui covoraș Next Level Racing de 165x60cm, de asemenea distribuit de MGT Educational.

Despre Next Level Racing

Fondată în anul 2009, compania Next Level Racing reprezintă producătorul numărul 1 la nivel mondial de echipamente pentru simulatoare, reușind să revoluționeze această piață prin gama sa de produse de top de acest fel. Obiectivul declarat este acela de a crea inovație și calitate, care să îndeplinească toate cerințele piloților de simulatoare și pasionaților de jocuri. Next Level Racing este lider de piață prin design inovator și tehnologie, având totodată o prezență puternică și parteneri de seamă în industria mondială a jocurilor. Produsele sale sunt comercializate în peste 40 de țări și sunt disponibile în magazine de retail din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați: www.nextlevelracing.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *