Da un aer nou casei tale cu Folina

22195538_10210179291746794_8122689662083860814_n

Cu totii adoram, la un moment dat, schimbarile, fie ca vorbim de schimbari de look, de garderoba sau schimbari in decorarea locuintei. Daca primele doua tipuri de schimbari sunt mai usor de realizat, schimbarea decoratiunilor sau a mobilei din locuinta este mai greu de realizat. Sau cel putin asa credeam si eu pana cand am descoperit site-ul Folina.ro. Acest site este perfect pentru oamenii care isi doresc sa personalizeze obiecte din casa, aspectul unei incaperi, insa bugetul lor este unul redus.

Cum anume putem face asta? Putem lua ca exemplu orice tip de autocolant decorativ. Acesta este un element indispensabil pentru cei care isi doresc sa ofere o imagine noua unei piese de mobilier si nu numai. Poti reimprospata imaginea intregii camere prin imbinarea armonioasa a multiplelor modele de autocolant de la Folina. Pe site sunt disponibile peste 200 de modele. Simple sau cu imprimeuri variate, acestea pot fi aplicate pe o multime de suprafete, precum lemn, sticla, plastic, ceramica sau chiar perete. Important este ca suprafata sa fie neteda si curata.

colaj

Autocolantul este realizat din PVC si pe o parte are un adeziv special. Astfel, se va dezlipi folia de protectie si se va aplica direct pe suprafata pregatita pentru redecorare. Nu ai nevoie decat de putina indemanare in momentul in care decupezi si aplici autocolantul. Inainte de a taia din autocolant, este necesar sa stii dimensiunile obiectului sau suprafetei. Cu o rigla sau o ruleta trebuie sa masori, iar apoi, pe partea de interior, poti trasa cu un creion dimensiunile necesare. Se decupeaza ulterior dimensiunile sau formele dorite. Se dezlipeste cu grija si apoi se aplica foarte usor. Se va netezi cu mana, pentru a se evita formarea spatiilor cu bule de aer sub autocolant.

Folia de autocolant este rezistenta in timp si aspectul sau este unul placut. Poti folosi acelasi model de folie sau poti face combinatii ingenioase. Prin utilizarea acestui tip de folie, vei da un aer nou mobilei tale sau chiar intregii locuinte, fara a fi nevoie sa cheltui o avere sau sa angajezi personal calificat in acest sens. Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul Folina.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>