Razer prezintă Viper Mini Signature Edition în versiunea albă – o capodoperă în materie de design și performanță

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, anunță lansarea exclusivă a Viper Mini Signature Edition într-o nouă culoare, alb. Această lansare continuă să redefinească tehnologia de gaming de ultimă generație cu o nouă culoare remarcabilă și o execuție deosebită. 

Viper Mini Signature Edition în varianta albă este un apogeu al eleganței și performanței în gaming, conceput pentru gamerii care caută un design mai ușor pentru a se potrivi cu setup-urile lor albe. Odată cu tendința în creștere a configurațiilor minimaliste complet albe, Signature Edition a fost realizat ca o manifestare a rafinamentului pentru pentru cei mai dedicați fani.

Excelență tehnologică într-un design foarte ușor

Ediția Signature continuă să fie o capodoperă a tehnologiei de gaming, remarcându-se prin finisajul alb imaculat – o culoare care a fost întotdeauna greu de obținut în hardware-ul de gaming. Fiecare exemplar este supus unui proces riguros de tratare pentru a asigura păstrarea în stare perfectă, menținându-și astfel aspectul impecabil pentru anii ce vor urma. Cântărind mai puțin de 49 de grame, cu un strat protector suplimentar pentru a-și păstra aspectul impecabil, acest mouse exemplifică dedicarea Razer de a depăși limitele în tehnologia perifericelor.

„Am ridicat standardele tehnologiei de precizie în perifericele de gaming cu Viper Mini Signature Edition în varianta albă”, a declarat Barrie Ooi, Directorul Razer PC Gaming Division. „Depășind limitele a ceea ce este posibil în materie de design și greutate, acest mouse în ediție limitată, cu o greutate sub 49 de grame, stabilește un nou standard pentru performanță și estetică.”

Design deosebit, execuție impecabilă

Mouse-ul are un exoschelet din aliaj de magneziu, ales pentru raportul său superior rezistență-greutate. Fiecare mouse este supus unui proces complex de fabricare, inclusiv prelucrare CNC, pentru a se asigura că rămâne ultraușor, fără a compromite durabilitatea.

Charlie Bolton, Directorul pentru Design Industrial la Razer, a declarat: „Provocarea nu a constat doar în crearea unui mouse mai ușor, ci și în a face acest lucru într-o culoare care, în mod tradițional, adaugă greutate mouse-ului. Soluția noastră pentru a păstra integritatea estetică și funcțională a mouse-ului a fost să îmbunătățim procesul de fabricație pentru a optimiza construcția, îmbunătățind în același timp finisarea pentru a atinge perfecțiunea.”

Caracteristici de performanță fără egal

Această ediție exclusivă dispune de senzorul optic Razer™ Focus Pro 30K și de comutatoarele optice Razer™ Gen-3, integrate cu tehnologia Razer HyperPolling pentru a oferi o rată de polling wireless reală de 8000 Hz. Aceste caracteristici asigură faptul că Viper Mini Signature Edition oferă o performanță rapidă și fără întreruperi în toate genurile de gaming.

Viper Mini Signature Edition în varianta albă vine cu un dongle wireless Razer HyperPolling alb, un set de baze pentru mouse Corning® Gorilla® Glass 3, o lavetă albă de curățare din microfibră, 2 seturi de Razer Mouse Grip Tape, 2 șervețele cu alcool și o garanție exclusivă de 3 ani.

Lansare exclusivă și limitată

Această piesă în ediție limitată este concepută pentru cei care apreciază cele mai fine aspecte ale culturii de gaming și doresc o capodoperă minimalistă care să se potrivească cu setup-ul lor complet alb. Nu este doar un mouse de gaming, ci o manifestare de stil și rafinament care se remarcă în orice configurație creativă sau de gaming.

Ca o dovadă a unicității sale și a procesului său complex de fabricare, Viper Mini Signature Edition în culoarea albă va fi disponibil în cantități limitate, fiind fabricate doar 13.337 de exemplare. Prima lansare va avea loc pe 21 octombrie 2024, la ora 6 PM.

Pentru mai multe informații despre Viper Mini Signature Edition în varianta albă, vizitează Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Viper Mini Signature Edition în varianta albă

€339.99 PRP

Disponibil în exclusivitate pe Razer.com – Prima lansare la ora 6 PM, 21 octombrie 2024.

MATERIALE MEDIA

Descarcă materialele media de aici.

# # #

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial For Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete a Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care se întinde pe fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și alte servicii.

Hardware-ul premiat de la Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri pentru gaming Blade.

Pachetul software Razer, care constă în Razer Chroma RGB, Razer Synapse și altele, se bucură de peste 200 de milioane de utilizatori, oferind personalizare, efecte de iluminare și optimizare.

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z, prin Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume cu peste 50.000 de jocuri și Razer Silver, programul de premii asociat.

Razer se dedică unui viitor durabil și își asumă responsabilitatea prin mișcarea #GoGreenWithRazer – planul de acțiune pe 10 ani care vizează minimizarea impactului asupra mediului prin diverse inițiative.

Fondat în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel Mondial.

Razer For Gamers. By Gamers.

press.razer.com

# # #

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *