Ultima sansa pentru a merge GRATUIT intr-o tabara de vara in Anglia!

Mai sunt 4 zile in care va puteti inscrie la concursul Mirunette Language Competition.
Tu te-ai inscris in cursa pentru o tabara internationala GRATUITA in Marea Britanie?
Concurs tabere Mirunette

Concurs tabere Mirunette
Sute de copii inscrisi in concurs si zeci de profesori de limba engleza sustin cu mare drag Mirunette Language Competition! Pentru a afla mai multe detalii intra pe www.mirunette.ro! Daca ai intre 10 si 17 ani si esti pasionat de limba engleza, acum este sansa ta de a castiga o tabara de 2 saptamani in Anglia sau multe alte premii!

Mirunette International Education

Sute de copii inscrisi in concurs si zeci de profesori de limba engleza sustin cu mare drag Mirunette Language Competition! Pentru a afla mai multe detalii intra pe www.mirunette.ro!

Daca ai intre 10 si 17 ani si esti pasionat de limba engleza, acum este sansa ta de a castiga o tabara de 2 saptamani in Anglia sau multe alte premii!

Prima etapa a concursului este una foarte simpla si consta in completarea formularului de inscriere, raspunderea la 3 scurte intrebari si recomandarea link-ului de concurs pe social media.

Certificate de participare si multe premii atractive te asteapta! Pentru detalii intra pe www.mirunette.ro

Pe langa marile premii – doua tabere internationale in tabere in Anglia – aveti multe alte sanse de a castiga premii oferite de partenerii Mirunette International Education: British Council, Editura Niculescu – Oxford University Press, Magazinul online de carti si material didactice Uniscan, libraria Engleza Anthony Frost, Eurodidactica, Okian, Pigna Romania.

Ce include un program de tabara de vara in Marea Britanie?

– 15 sau 20 lectii de limba engleza saptamanal (in clase internationale de maxim 15 copii). Cursurile sunt acreditate British Council, fiecare participant primind la final un raport de evaluare si un certificat de absolvire;

– Program de activitati dupa amiaza: fotbal, inot, tenis, volei, baschet, badminton, dans modern, vizite si excursii locale, arts&crafts, teatru etc;

– Program de activitati seara: barbecue, karaoke, scavenger hunt, food games, jocuri si muzica, seara talentelor, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD etc;

– Excursii de o zi intreaga in puncte turistice de interes;

– Cazare in campusul unei scoli sau universitati de renume cu pensiune completa (3 mese pe zi);

– Supraveghere 24h din 24, asigurare complexa de calatorie;

– Transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra;

– Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii.

Poti fi chiar TU marele castigator! Poti povesti chiar TU experienta deosebita din tabara de vara aceasta! Inscrie-te la concurs acum! Spune start la distractie!

Mirunette International Education – str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, sector 3, 030715, Bucuresti Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03 / E-mail: office@mirunette.ro Web: www.mirunette.ro

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Education reprezinta un agent in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. ‘Ideea s-a nascut urmare a experimentarii timp de peste 8 ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta, la care fiica mea a participat cu succes. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back, iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila’ – Daniela Pavoni, Director General.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *