Ce parere aveti Lost?

Am vazut acum cateva zile The Beggining of the End, primul episod al sezonului 4 din LOST. Pot spune ca-i unul dintre cele mai reusite episoade ale serialului din punctul de vedere al interpretarii dar si unul dintre cele mai confuze…
Secventele de tip flash-back, caracteristice primelor trei sezoane, sunt inlocuite acum de cele flash-forward, care descriu viata celor care au parasit insula.
Hurley este eroul principal al episodului, in secventele flash-forward dorind cu tot dinadinsul sa scape de viziunile cu Charlie, ajungand in final la un ospiciu. Acolo, Hurley are o alta viziune (sau nu?) cu Charlie, care-i reproseaza ca nu e interesat de soarta celor ramasi pe insula.
Hurley face parte din grupul Ocean Six, mai exact al celor sase supravietuitori care parasit insula, asemeni lui Jack, Kate si a altor trei supavietuitori, al caror nume e deocamdata necunoscut.
Desi la inceputul episodului supravietuitorii sunt decisi sa paraseasca insula, la finalul acestuia se impart in doua tabere. Prima, mult mai numeroasa se formeaza in jurul lui John Locke, acestia fiind convinsi ca salvatorii nu sunt ceea ce par. Ceilalti doresc cu tot dinadinsul sa paraseasca insula, Jack si Kate facand parte dintre ei. Acestia intalnesc la finalul episodului un nou membru al echipei de salvare. Episodul se termina destul de confuz, sneak-peak-urile celui de-al doilea episod demonstrand ca membrii presupusei echipe de salvare aveau un alt obiectiv, mai important decat salvarea naufragiatilor.
Voua v-a placut acest episod?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *