Cu cardul Idea:platinum ai avantaje “First Class”

Din ce in ce mai multe persoane prefera sa isi primeasca veniturile prin banca, iar majoritatea prefera acest mod de renumerare deoarece este mai sigur si pot efectua direct plati online. La aceste beneficii se adauga si usurinta cu care poti face plati atat pe teritoriul Romaniei prin serviciul POS cat si in strainatate, fara sa mai fie nevoie sa umbli cu bani fizici si sa pierzi timpul la cozile unui schimb valutar.

Pe piata tot mai multe banci vin cu fel de fel de oferte pentru carduri, insa recent mi-a atras atentia oferta de carduri a bancii poloneze Idea Bank.

Aceasta oferta contine atat carduri de debit, precum Idea::foto si Idea::platinum, cat si carduri de credit, precum: Idea::credit card si Idea::gold card, insa mie mi-au atras atentia avantajele cardului Idea::platinum.

Acest card de debit iti ofera avantaje “first class” mai ales daca esti o persoana activa si calatoresti des in strainatate. Acest card iti ofera acces gratuit in Business Lounge-ul MasterCard din aeroportul Henri Coanda si cel din Viena si acces gratuit in 500 de lounge-uri din intreaga lume, prin serviciul LoungeKey.

In plus, posesorii cardului Idea::platinum beneficiaza si de asigurare de calatorie care acopera riscuri precum: plecare cu intarziere/refuz involuntar de imbarcare/conexiune pierduta, intarzierea bagajelor, indemnizatie pentru spitalizare si accident de calatorie.

Tot acest card iti poate aduce si avantaje premium si discount-uri de pana la 35% la inchirierea de masini de la parteneri de top precum AVIS si HERTZ.

Idea Bank a lansat o oferta valabila pana pe 31.12.2016 in care beneficiezi de ZERO comision de retragere numerar de la orice ATM din lume si 0 comision pentru emiterea cardului daca iti primesti salariul/venitul de minim 4.000 lei/luna prin Idea Bank sau folosesti cardul la comercianti sau online de minim 1.000 lei/227 euro pe luna.
Daca doresti ca si membrii familiei tale sa aiba acces la banii tai, poti solicita emiterea a pana la 5 carduri de debit suplimentare atasate contului tau.

Pentru a aplica pentru acest card poti completa un formular online, il poti cere direct de la sucursalele bancii sau si mai simplu, trimitand un SMS la 1710 cu cuvantul “platinum” (tarif normal) si te va contacta un reprezentant al bancii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *