Importanta copilariei noastre

Jocul copilariei? Daca ar fi sa va spun ca eu am un singur joc preferat din timpul copilariei mele, m-ati crede si ati ghici care e? Dar pana sa ghiciti voi, va spun eu, ca mi se pare mai simplu asa. Jocuri cu Mario va spune ceva? Va este familial termenul?

Ca mie imi este tare familial. Cred cu tarie ca nu exista copil din Romania si din alte tari care atunci cand a fost mic nu s-au jucat jocurile cu celebrul Mario. Mai erau si cele cu Super Mario, dar este cam aceeasi mancare de peste Ah, sigur, exista copiii aceia care nu aveau un joc pe televizor si instrumentele necesare pentru ca, poate, nu ai de unde sa stii, parintii lui nu au avut banii necesari sa ii cumpere un astfel de joc, insa eu ma refer stric la copiii care au avut parinti cu o situatia financiara foarte buna.

De aici si va spuneam de joc. Mie mi-a placut tare mult si imi aduc foarte bine aminte ca ai mei nu au facut un efort finannciar foarte mare pentru a mi-l cumpara pentru ca era accesibil oricui iar atunci erau alte vremuri, dupa cum spun bunicii. Deci da, vreau si eu sa vad si sa aud de vreun baiat sau fata din generatia 90 – 96 ca nu s-a jucat Mario. Ca atat ii trebuie. SI chiar daca s-a jucat inca o data se spune ca nu strica niciodata. Si daca nu s-a jucat atunci este musai sa intre pe link-ul de mai sus si sa bage o serie de Mario o seara intreaga.

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *