O nunta turceasca

Deci pana acum am fost la toate nuntile posibile catolici, crestini, evrei chiar si la un cuplu de indieni. Dar cand a trebuit sa merg la o nunta turceasca efectiv am ramas fara cuvinte, eram deja obisnuita cu cadourile, dar apoi am aflat ca la ei este de prost gust sa aduci cadouri, ei vor doar prezenta. De asemenea la ei nu se accepta sub nicio forma bani la nunta, ei isi organizeaza nunta dupa bunul plac si vor ca invitatii sa vina ca sa se distreze alaturi de ei fara a se simti obligati sa ofere ceva in schimb.

Am observat si o schimbare in hainele femeilor, nimeni nu se chinuie sa aiba cea mai scurta fusta sau cele mai inalte tocuri, ci din contra se imbraca cat mai decent si lejer, in schimb la ei vorbim de foarte mult dans. Nu stiu cum a rezista acea formatie nunta la atatea melodii, nici nu s-a simtit cand au facut pauza.
Mirii s-au plans putit ca la noi in tara de abia au reusit sa gaseasca o formatie intre atatea formatii nunta, dar majoritatea i-au refuzat din start pentru ca nu se sinchiseau sa cante atat de mult si pentru ca nu acceptau ca formatia sa primeasca celebrul bacsis.

Intr-un final au ales o formatie nunta Bucuresti foarte decenta, sincer mi-a atras atentia si mereu o voi recunoaste in zecile de formatii nunta Bucuresti, saracii s-au chinuit sa faca cea mai frumoasa seara si pot sa spun ca le-a si reusit. Ne-am distrat pe cinste si chiar mi-a parut rau ca nu am putut sa le las o mica atentie.

Nunta a durat o seara dar ne-am distrat cat pentru o saptamana sincera sa fiu daca as putea alege as face tot o astfel de nunta si as apela tot la formatia Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *