Clinica profesionala Cris Smile

Daca esti din Bucuresti, sigur ai auzit macar o data de cabinetul stomatologic Cris Smile. Fie ca ai avut nevoie de interventii minore, fie ca ai avut nevoie de ceva mai complex, cum ar fii un aparat dentar, cu siguranta ai constatat profesionalismul pe care aceasta stomatologie il ofera clientilor sai.

Din experienta pot spune ca un aparat dentar nu este cel mai rau lucru din lume. In special daca apelezi la personal calificat si dedicat muncii sale – ce iti ofera siguranta. Stiind ca multe persoane se feresc de vizita la medicul dentist, din cauza fricii de durere, recomandarea mea se indreapta catre o clinica cu un personal bine pregatit in domeniu, ca tu sa nu ai parte de dureri insuportabile in timpul oricarui tip de interventie.

Cine sunt ei? Ce calitati au?

Prin munca si pasiunea lor, personalul calificat de la Cris Smile, cabinet de stomatologie Bucuresti, ofera clientilor sai servicii si terapii profesionale.

Ofera servicii precum : cure de stomatologie, atat pentru copii cat si pentru adulti, de la ortodontie si profilaxie dentara, la pedodontie si estetica faciala. Abilitatile medicilor stomatologi sunt premise datorita personalului medical bine pregatit si competent, ce au un singur scop – sa puna la dispozitia pacientilor intreaga lor pricepere si experienta, toate acestea la preturi accesibile.

Cris Smile crede in pacientii sai

Cu siguranta acest aspect este foarte important, increderea si siguranta oferita pacientilor inseamna, in primul rand, servicii bine efectuate. Lucru ce duce si la multumirea si bunastarea pacientului, care isi va dori sa revina atunci cand are nevoie.

Comunicarea cu pacientii – esentiala pentru Cris Smile

Incredera pacientilor in medici incepe de la discutiile normale, inca de cand le-ai pasit pragul cabinetului.

Cris Smile mizeaza pe comunicarea deschisa si pe colaborarea dintre medici si pacientii sai – motiv pentru care pacientii sai hotarasc sa revina cu drag, deoarece fiecare pacient merita si are dreptul la cele mai potrivite terapii medicale. Amabilitatea si disponibilitatea sunt inca doua calitati pe care le are orice medic ce opereaza in acest cabinet stomatologic. Toate aceste lucruri au, intr-un final, un singur scop precis – pastrarea sanatatii orale a fiecarui pacient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *