8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Iphone X

Inca din momentul lansarii, Iphone X a produs foarte multa valva printre pasionatii de gadget-uri, acest lucru datorandu-se noutatilor pe care le prezinta Iphone X. Aceste inovatii cu siguranta ca vor ridica standardul de calitate in ceea ce priveste modul in care arata si functioneaza un smartphone de calitate, standard care din punctul meu de vedere va fi foarte greu de atins o perioada lunga de timp de acum incolo. In cazul in care ti se pare ca laud prea mult Iphone X, iata doar 8 dintre lucrurile prin care impresioneaza Iphone X:

  1. Design-ul acestui smartphone este elegant, rafinat si spectaculos in acelasi timp, acest lucru datorandu-se faptului ca Iphone X este construit din sticla atat in partea din fata cat si in partea din spate a telefonului. Utilizarea sticlei face ca acest model de smartphone sa aiba un aspect delicat, aspect care pe mine personal ma impresionat.
  2. Utilizarea display-ului Oled Super Retina este o alta noutate pe care o propune Iphone X care cu siguranta va fi foarte bine primita de catre utilizatorii de smartphone. Afirm acest lucru pentru ca rezolutia oferita de catre acest tip de display este pur si simplu impresionanta indiferent de unghiul din care privestti display-ul ori de gradul de luminozitate.
  3. Sistemul de recunoastere faciala Face ID este cu siguranta cea mai impresionanta noutate pe care o propune Iphone X. Acest sistem inlocuieste sistemul de recunoastere bazat pe amprenta ceea ce inseamna ca senzorul de amprenta va disparea. Pentru ca acest sistem sa functioneze, in partea frontala a telefonului este amplasata o camera prin intermediul careia se face recunoasterea utilizatorului.
  4. Avand in vedere ca una dintre problemele smartphone-urilor este autonomia bateriei, specialistii de la Apple au lucrat intens pentru rezolvarea acestei probleme. Iphone X promite sa aiba o autonomie mai mare cu aproximativ 2 ore decat precedentul model de Iphone, lucru care nu poate fi decat imbucurator.
  5. Asa cum am afirmat mai sus, Iphone X doreste sa fie un reper pentru mult timp de acum incolo motiv pentru care acest model de Iphone ofera si posibilitatea de a fi incarcat prin intermediul tehnologiei wireless.
  6. Procesorul A 11 Bionic este un alt instrument prin intermediul caruia Iphone X cu siguranta se va impune ca lider pe piata smartphone-urilor.
  7. Posibilitatea de a trimite animatii cu vocea sau cu gesturile tale este o alta functie care demonstreaza ca Iphone X este un telefon venit din viitor.

In concluzie, Iphone X este un smartphone care cu siguranta va impresiona motiv pentru care trebuie ingrijit cu mare atentie. Utilizarea unei huse iPhone X achizitionate de la BrandGSM este o modalitate eficienta in acest sens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>