Chei în masajele erotice și tantrice

Mesajele tantrice și erotice oferă o perspectivă nouă și delicioasă a asupra ceea ce pot însemna plăcerea și starea de bine. Ele combină efecte terapeutice și senzații dezirabile și ajută la experimentarea energiilor și emoțiilor elevate și controlate care pot duce la plăceri foarte mari. Datorită tuturor acestor componentele care sunt părți ale masajelor erotice și tantrice bine realizate, putem vorbi despre complexitatea lor.

Complexitatea masajelor tantrice și erotice provine din toate aspectele care îl compun: tehnicile și modalitățile de masaj, stările create în ființa celui care primește masajul, ambianța creată pentru realizarea sa, calitățile maseuzei, scopurile bine definite ale acestor tipuri de masaj… și multe altele. Ambianta este foarte importanta, unul dintre exemplele pozitive de salon fiind Tao Erotic Massage Bucharest, care emana spirit oriental.

Diferența dintre aspectele necesare și aspectele-cheie în masajele erotice
Unele aspecte ale masajului tantric sau erotic sunt necesare într-o asemenea acțiune și aici ne putem gândi la calitățile maseuzei, la anumite abilități pe care ea le posedă. Dar alte aspecte sunt adevărate chei ale masajelor erotice și tantrice și acestea îl fac sa își atingă potențialitățile maxime ca și masaj. Ele sunt, în același timp, specificități ale masajului tantric sau erotic care accentuează anumite aspecte: abandonul de sine, dăruirea de sine, misterul.

erotic-massage11

Diferența dintre aspectele necesare și cheile masajul este că aspectele necesare fac ca masajul să fie chiar ceea ce s-a intenționat să fie, iar aspectele cheie determina calitatea masajului. Aceste aspecte-cheie sunt cele pe care dacă insistăm, putem fi siguri că obținem cele mai bune beneficii în realizarea masajului.
Printre aspectele necesare masajului tantric și erotic putem enumera senzualitatea și frumusețea maseuzei, precum și talentul ei în realizarea masajului. Acestea nu sunt chei ale masajului, întrucât aceste aspecte sunt foarte normale să se regăsească aici, nu sunt niște aspecte care pot să se regăsească sau nu în acest tip de masaj, așa cum se petrece în cazul aspectele cheie. Fără o maseuză senzuală și frumoasă gata să încânte oaspetele cu energiile ei armonioase și abilitățile ei, masajul senzual sau erotic nu ar putea avea loc. În acest caz, oaspetele nu este motivat să apeleze la o asemenea maseuzå, dacă ei îi lipsesc aceste calități. De asemenea, o lumină specială obscură și o muzică plăcută în surdină constituie aspecte necesare masajul erotic.

Alte aspecte-cheie ale masajelor tantrice și erotice
Cheile acestor masaje pot fi aspecte nu foarte evidente pentru cei care nu le caută dinadins, dar, atunci când ele sunt prezente, îl fac pe oaspete să se întrebe de ce totul pare atât de perfect, atât de special și chiar magic.
Magie este o notă distinctivă masajul tantric și senzual, unul dintre aspectele care diferențiază acest tip de masaj de alte tipuri. Este o cheie a masajului tantric. Iar atitudinea de sacralitate e legată de ambianța specială și chiar magică pe care ea o creează. Această atitudine a maseuzei provine din faptul că a lucra cu energiile oamenilor, în special cu cele mai puternice sau intime, așa cum este cazul energiilor sexuale, este un aspect foarte serios și important și, de aceea, se cere abordarea atitudini cele mari potrivite. Simțul sacralității acestui act terapeutic și aproape magic al masajului este o altă cheie al acestuia.

Unul din scopurile acestui tip de masaj este prelevarea energiilor trezite de maseuză. Dar aspirând mereu la alchimizarea lor în energii cu frecvențe mai înalte de vibrație poate fi considerat ca o altă cheie a acestui tip de mesaj.
Când toate aceste chei menționate aici sunt realizate în masajul erotic, putem fi siguri că rezultatul este cel mai bun posibil și că oaspeții, încântați fără a putea explica întotdeauna de ce, vor dori să se reîntoarcă cât de curând posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *