Casa de avocatura ONV LAW isi extinde echipa si tinteste o cifra de afaceri 1,5 mil. EUR in 2022

Casa de avocatura inaugureaza o noua reprezentanta la Iasi,

in conditiile dezvoltarii accelerate a regiunii de est a tarii

Bucuresti, 19 ianuarie 2022 – Casa de avocatura ONV LAW isi extinde echipa de Business Law si Achizitii Publice si tinteste o cifra de afaceri de 1.5 milioane EUR pana la finalul acestui an, impreuna cu noua subsidiara inaugurata la Iasi. Giorgiana Barbieru, avocat cu experienta in domenii precum imobiliare si constructii, automotive, administratie publica se alatura ONV LAW, in calitate de Senior Associate, in cadrul noii reprezentante din Iasi a companiei de avocatura.

Avem motive reale sa consideram ca segmentele de achizitii publice si infrastructura vor creste considerabil in perioada urmatoare, avand in vedere avantul investitional din ultimii ani in Iasi si fondurile de dezvoltare puse la dispozitia Romaniei in perioada urmatoare,” declara Av. Giorgiana Barbieru.

Screenshot 2022-01-19 102140

Giorgiana Barbieru detine peste 20 de ani de experienta in proiecte complexe de consultanta, litigii, drept comercial, contencios administrativ, dreptul familiei, penal si drept civil. De-a lungul carierei, a reprezentat cu succes mari companii multinationale si locale de infrastructura si constructii, precum si autoritati de stat in litigii privind decizii de impunere fiscala, recuperari de creante sau plati daune si penalitati.

 „O analiza efectuata anul trecut de Camera de Comert si Industrie Iasi arata potentialul economic al orasului si al judetului. Iasiul a fost in continuare al saselea judet al Romaniei, in conditiile in care anul trecut scaderea economica a Romaniei a fost de 3%, iar la Iasi scaderea a fost de doar 2,3%. Mai mult, conform datelor Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, in anul 2024 Iasi va avea un PIB de 12,157 EUR / locuitor, mult peste media nationala, ceea ce intareste previziunile cu privire la evolutia economica favorabila. Toate acestea reprezinta oportunitati de dezvoltare pentru afacerile din zona si un motiv in plus pentru noi sa ne extindem echipa de la Iasi”, a declarat Av. Alina Bilan, partener ONV LAW.

Cele mai mari companii dupa cifra de afaceri cu sediul social in Iasi sunt BorgWarner, Amazon, Conex Distribution, Antibiotice, Das, Fiterman Pharma, Apavital, Build Corp, Media Rom Grup si Kosarom.

ONV LAW este una dintre cele mai dinamice companii independente de pe piata locala.  Fondata in anul 2000, ONV LAW acorda consultanta juridica clientilor privati si institutionali in domenii precum achizitii publice si concesiuni, market entry, dreptul aviatiei si infrastructura aeroportuara, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurentei, dreptul mediului, precum si dreptul digital. Website: www.onvlaw.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>