Colecția Valentine`s Day 2023 de la Marks & Spencer

De Valentine’s Day, răsfață-te cu Marks & Spencer! De la piesele din satin și pijamalele din bumbac moale din colecția Rosie, până la ținutele elegante și rafinate, toate acestea sunt perfecte pentru o zi în care vrei să te simți perfect în pielea ta. Alegerea este a ta, indiferent cum alegi să sărbătorești!

 

În exclusivitate pentru Marks & Spencer, Rosie propune o colecție de lenjerie intimă de inspirație vintage, cu modele romantice și vibrante, din mătase fină. Din colecție nu lipsește kimonoul cu imprimeu floral, care aduce un aer de romantism, în timp ce oferă o stare de confort, datorită țesăturii moale de satin și a tehnologiilor Cool Comfort™ și Cling Resist™, care asigură o senzație de netezime a țesăturii pe piele.

 

Din lista de dorințe nu ar trebui să lipsescă setul de pijamale și lenjeria intimă, cu un design exclusivist ți premium, concepute dintr-un material fin, în care te vei simți fabulos.

 

Pentru cele care preferă o seară romantică acasă, la un film pe canapea, o pereche de pijamale din bumbac moale cu imprimeuri și detalii prețioase și o băutură caldă în căni tematice este alegerea perfectă.

Găsește cadoul perfect pentru Valentine’s Day la Marks & Spencer!

Colecția este disponibilă atât în magazinele fizice, cât și online, pe www.marksandspencer.com/ro 

 

***

Despre Marks & Spencer

 

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalii retaileri din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

 

Pentru informații suplimentare, accesați:  https://voicilamode.com/, https://www.instagram.com/marksandspencerromania/ sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania

 

Despre materialele folosite de către Marks & Spencer

 

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

 

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

 

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *