Vetter si produsele lor

Bine v-am regasit,
Astazi o sa discutam despre gadget-uri si despre accesorii care se potrivesc gadget-urilor, toate acestea venind chiar de la firma Vetter, o firma cu o experienta destul de mare in acest domeniu si care incearca prin fiecare gadget nou de pe site sa ne ajute sa ne protejam telefoanele si tabletele.
Prin gadget-urile care mi-au atras atentia se numara si Universal Selfie Lens un dispozitiv care se potrivește foarte bine cu foarte multe gadgeturi de pe piata, el poate fi utilizat atat la tablet, smartphone-uri cat si la alte dispositive cu camera foto, printre firmele producatoare de gadget-uri la care se poate asociai si acest selfie se numara Samsung, Sony, Nokia, Motorola, cu alte cuvinte o gama foarte mare de dispositive pot fi folosite cu acest accesoriu.
La ce este de folos un selfie Lens Universal? În primul rand ne ajuta sa facem pozele mult mai usor, iar dupa cum descoperim si din nume ajuta la selfie-uri. De cate ori nu a-ti incercat sa va faceti o poza alaturi de cineva drag si fie nu a-ti iesit intregi, fie s-a miscat ceva sau chiar a-ti pierdut foarte mult timp? Alaturi de Universal Selfie Lens nu veti mai intampina aceste probelme, pentru ca el este facut pentru a va fi mereu de ajutor.
Daca aveti un iphone, va recomand un alt produs, de care cu siguranta veti avea nevoie, este vorba de iPhone 6s, 6 | Vetter Ultra Slim 0.15 mm Gorilla Glass | Tempered Glass Ultra, acest produs este de fapt o folie de protective special creata pentru Iphone 6.
De ce sa alegeti o astfel de folie de protectie?
În primul rand folia are marginile curbate perfect astfel incat sa nu va produca niciun discomfort atunci cand utilizati telefonul, in plus folia se va potrivi la perfectie cu ecranul smartphone-ului. Nici din punctual de vedere al protectiei nu trebuie sa va mai faceti griji atunci cand o utilizati, ea este de pana la 3 ori mai rezistenta decat foliile de protectie obisnuite.
Un alt atu in alegerea ei il reprezinta faptul ca in cazul in care aceasta se va sparge, din diverse motive, cioburile nu se vor imprastia, deci evitati sa va taiati in ele sau chiar sa intre multe din ele in telefon. Cioburile vor fi eliminate prin simpla deslipire a foliei de protectie si aruncarea ei.
M-a mai atras la ea si faptul ca se poate curata si intretine foarte usor, ea dispunand de un strat oleofobic acest are rolul de a proteja folia de protective impotriva amprentelor, dar si a altor impuritati ce pot fi lasate in timpul folosirii telefonului.
Vetter ne incanta mereu cu produse care mai de care mai attractive si de care orice persoana care dispune de cel putin un gadget pe care doreste sa il apere impotriva zgarieturilor. Intrati pe site-ul Vetter pentru a va alege produsele care va trebuiesc. Puteti viziona si categoria de acumulatori externi unde cu siguranta veti gasi cel putin un produs pentru telefonul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *