Cadouri de craciun doar de la Karin Gifts

Bine a-ti venit/ revenit pe blogul meu!

Astazi va voi incanta cu un articol pe o tema foarte cunoscuta, ma refer la ceea a cadourilor. Tuturor ne place sa primim cadouri indiferent de persoana de la care vin sau de suma la care se ridica, dar atunci cand vine vorba sa daruim la randul nostru altei persoane intampinam probleme, principalul motiv pentru aceasta problema este reprezentat de faptul ca nu stim ce sa ii cumparam celui care ne este aproape.

Incepand de anul trecut firma la care lucrez a decis sa organizeze o mica tombola in cadrul institutiei o mica tombola, dar nu este o tombola normala pentru ca fiecare participant castiga. Astfel regulile erau simple fiecare persoana trebuia sa isi scrie numele pe un biletel si sa il adauge in urna, dupa ce toate persoanele au respectat acest pas fiecare dintre noi era obligat sa extraga un bilet din urna, trecand peste al lui. Astfel fiecare participant trebuia sa ii daruiasca persoanei extrase un mic cadou pentru Craciun. Pentru ca surpriza sa fie si mai mare nu aveam voie sa spunem ce nume am extras, iar in ziua prezentarii cadourilor le puneam sub brad.

La inceput totul a parut ceva simplu, un lucru pe care puteam sa il lasam pe ultima suta de metri, dar ne-am inselat in momentul in care a trebuit sa cumparam ceva ne-am dat seama ca nici macar nu stiam ce isi doreste aceea persoana. Noi ne stiam doar ca si colegi, nu prea ne intalneam iar ca sa stim dorintele sau asteptarile altcuiva era si mai greu. Asa ca sub o forma ascunsa am realizat intalniri in oras si am inceput sa ii descoasem pe ceilalti.

Pentru colegi mei era simplu, dar eu aveam o reala problema, cadoul meu trebuia sa ajunga la seful meu si nu stiam ce sa cumpar. Ajunsesem deja in ultima saptamana si cadoul nu era luat, atunci cineva mi-a recomandat cosuri cadou Craciun, este vorba de cosuri special realizate de cei de la KarinGifts. Ideea mi s-a parut una foarte frumoasa mai ales ca aceste cosuri contineau mai multe produse in ton cu Sarbatoarea de Craciun, cu siguranta macar un produs trebuia sa ii placa.

Ziua in care a deschis seful meu cadoul a fost ceea mai grea din viata mea, pur si simplu parea atat de suparat la inceput, incat ma gandeam cu o sa imi scriu cererea de demisie, dar mai apoi a inceput sa rada si a spus ca nu se astepta la un astfel de cadou. Doar cu cosuri KarinGifts problema cadourilor de Craciun este rezolvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *